Betöltés...

28*41,5 cm-es műanyag tányéralátét Jégvarázs

Ár: 999 Ft

Képzeld el, hogy az étkezőasztalod egy varázslatos mesevilággá változik minden étkezésnél. A 28*41,5 cm-es műanyag tányéralátét Jégvarázs nem csak egy egyszerű alátét, hanem egy igazi kaland a gyerekek számára. A Jégvarázs mesevilága mostantól az étkezések részévé válik, ami garantáltan izgalmasabbá és élvezetesebbé teszi az étkezéseket a kicsik számára.

Ez az alátét nem csak szép, hanem rendkívül praktikus is. A 28*41,5 cm-es méret tökéletesen illeszkedik minden étkezési helyzethez, legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról. A minőségi műanyag anyag biztosítja, hogy az alátét hosszú élettartamú legyen, és ellenálljon a mindennapi használat során előforduló kopásnak és sérüléseknek. Emellett a BPA-mentes anyagoknak köszönhetően biztonságos a gyerekek számára, így te is nyugodt lehetsz, amikor ezt a terméket választod.

A 28*41,5 cm-es műanyag tányéralátét Jégvarázs nem csak egy hasznos eszköz, hanem egy olyan tárgy, ami örömet okoz a gyerekeknek. A Jégvarázs minták, Anna és Elsa figurái, varázslatos hangulatot teremtenek, és az étkezést élménnyé varázsolják. Minden étkezés egy új kaland, ahol a gyerekek kedvenc mesehősei kísérik őket.

A tisztítása is rendkívül egyszerű. Egy nedves ruhával könnyedén áttörölhető, így az alátét mindig tiszta és higiénikus marad. Nincs többé foltos asztal vagy nehezen eltávolítható ételmaradék, csak egy gyors törlés és máris újra használatra kész.

Ez az alátét tökéletes választás szülőknek, akik szeretnék, hogy gyermekeik örömmel üljenek le az asztalhoz, és élvezzék az étkezést. A Jégvarázs mese varázsa, a kiváló minőség és a praktikus használat mind hozzájárul ahhoz, hogy ez a termék a család kedvence legyen. Ne habozz, tedd különlegessé az étkezéseket ezzel a lenyűgöző tányéralátéttel!

Miért pont ez a termék?


Vidám dizájn, ami minden étkezést különlegessé tesz
Könnyen tisztítható, időt takarít meg a szülőknek
Tartós, kiváló minőségű műanyagból készült
Biztonságos, BPA-mentes anyagok
Ideális méret minden étkezéshez


Felhasználási tippek:


Használhatod kézműves foglalkozásokhoz, hogy megvédd az asztalt
Kiváló választás piknikekhez és szabadtéri étkezésekhez
Használhatod, mint játék alátétet, hogy a gyerekek kedvenc meséjük mellett játszhassanak
Alkalmas festéshez és egyéb művészeti tevékenységekhez
Tökéletes ajándékötlet Jégvarázs rajongó gyerekeknek


Felhasználási alkalmak:


Gyermekek születésnapi bulijai
Családi vacsorák és ünnepi étkezések
Iskolai és óvodai étkezések
Baráti összejövetelek gyerekekkel
Hétköznapi étkezések, hogy minden nap különleges legyen


Csomag tartalma:

A csomag 1 db 28*41,5 cm-es műanyag tányéralátétet tartalmaz Jégvarázs mintával, amely tökéletes az étkezésekhez és kreatív tevékenységekhez.


Vegyél egyet most, és varázsold el az étkezéseket a 28*41,5 cm-es műanyag tányéralátét Jégvarázs segítségével! Garantáltan mosolyt csal minden gyerek arcára és örömet hoz a mindennapokba!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.26
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "28*41,5 cm-es műanyag tányéralátét Jégvarázs" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: