Betöltés...

3 szintes emeletes tortaállvány tortatiplivel (16,12 és 9 cm)

Ár: 4.229 Ft

A tortakészítés művészet, de megfelelő eszközökkel a legösszetettebb torták is könnyedén elkészíthetők. A 3 szintes emeletes tortaállvány tortatiplivel a tökéletes választás mindenkinek, aki szereti a lenyűgöző, stabil és könnyen szállítható tortákat. Ha te is szenvedtél már a szétcsúszó szintek, az összeomló rétegek és a nehézkes szállítás miatt, akkor ez az állvány a megoldás számodra.

A 3 szintes tortaállvány speciális kialakításának köszönhetően biztosítja, hogy tortáid mindig tökéletes formában maradjanak. Az állvány stabil tartást ad, így a szintek nem csúsznak szét, és az alsó réteg is megtartja a torta súlyát. A készlet három különböző méretű korongot tartalmaz (16 cm, 12 cm, és 9 cm), valamint 9 darab tortatiplit, amelyek garantálják a torta stabilitását. Ez az eszköz elengedhetetlen minden tortarajongó és profi cukrász számára, aki szeretne lenyűgöző és stabil tortákat készíteni.

A tortaállvány nemcsak a stabilitást biztosítja, hanem a torta szállítását is jelentősen megkönnyíti. A szintek nem fognak szétcsúszni, így nyugodtan viheted magaddal bármilyen eseményre vagy ünnepségre. Az állvány kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt nyújt. Könnyen tisztítható és tárolható, így mindig kéznél lesz, amikor csak szükséged van rá.

Képzeld el, hogy minden tortád stabil és lenyűgöző, bármilyen bonyolult is legyen a díszítés. A 3 szintes tortaállvány tortatiplivel lehetővé teszi, hogy minden alkalommal sikerélményben legyen részed, és tortáid mindig lenyűgözzék a családodat és barátaidat. Akár születésnapra, esküvőre, vagy bármilyen más ünnepi alkalomra készítesz tortát, ezzel az állvánnyal biztosan a legjobbat hozhatod ki magadból.

Az állvány nem csak otthoni használatra ideális, hanem kiváló ajándék is lehet minden tortarajongó számára. Gondolj bele, milyen örömet okozhatsz egy barátodnak vagy családtagodnak, ha megajándékozod őt ezzel a fantasztikus eszközzel. Minden alkalommal, amikor használják, rád fognak gondolni, és hálásak lesznek a praktikus és hasznos ajándékért.

Ne várj tovább, tedd egyszerűbbé és élvezetesebbé a tortakészítést a 3 szintes emeletes tortaállvány tortatiplivel! Ezzel az eszközzel minden tortád mesterművé válik, és garantáltan lenyűgöz mindenkit, aki megkóstolja. Fedezd fel a stabil és lenyűgöző torták világát, és varázsold el szeretteidet a saját készítésű tortáiddal!

Miért pont ez a termék?


Stabil és biztonságos tartást biztosít
Megakadályozza a szintek szétcsúszását
Könnyíti a torta szállítását
Kiváló minőségű anyagokból készült
Ideális minden tortarajongónak és profi cukrásznak


Felhasználási tippek:


Készíts mini tortákat különböző ízekkel
Használj fondant bevonatot a sima és elegáns megjelenésért
Készíts tematikus tortákat különleges alkalmakra
Használj különböző színű és textúrájú rétegeket a lenyűgöző megjelenésért
Készíts tortákat speciális étrendekhez, mint a gluténmentes vagy vegán opciók


Felhasználási alkalmak:


Születésnapokra
Esküvőkre
Karácsonyi és egyéb ünnepi összejövetelekre
Különleges családi vacsorákra
Baráti összejövetelekre és partikra


Csomag tartalma:


1 db 16 cm átmérőjű korong
1 db 12 cm átmérőjű korong
1 db 9 cm átmérőjű korong
9 db tortatipli


Vegyél egy 3 szintes emeletes tortaállvány tortatiplivel, és tedd felejthetetlenné a következő tortakészítési élményedet! Készíts stabil, lenyűgöző tortákat könnyedén, és varázsold el a családodat és barátaidat minden alkalommal!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "3 szintes emeletes tortaállvány tortatiplivel (16,12 és 9 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: