Betöltés...

TESCOMA PRESTO védőalátét sütőbe 45 x 38 cm

Ár: 3.419 Ft

A TESCOMA PRESTO védőalátét sütőbe 45 x 38 cm az otthonod nélkülözhetetlen kiegészítője. Ez az innovatív termék megváltoztatja a sütés élményét, és egy csapásra eltünteti a sütő tisztításával járó stresszt. A TESCOMA PRESTO védőalátét tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék megóvni sütőjük tisztaságát és időt spórolni a takarítás során.

Ez a védőalátét figyelemre méltó hőállóságának köszönhetően akár 260°C-ig is ellenáll, így bármilyen sütőben biztonságosan használható. A tapadásmentes felület gondoskodik arról, hogy az odaégett és zsíros szennyeződések könnyedén eltávolíthatók legyenek, így a sütő mindig ragyogóan tiszta marad. A hőálló szintetikus szövetből készült védőalátét hosszútávú használatra tervezett, így ismételten használható, ami nem csak praktikus, de környezetbarát megoldás is.

A TESCOMA PRESTO védőalátét használata rendkívül egyszerű. Csak helyezd a sütő aljába, és hagyd, hogy elvégezze a munkát. A szennyeződéseket felfogja, így megóvja a sütő alját a nehezen eltávolítható zsíros lerakódásoktól. Használat után egyszerűen töröld le a tapadásmentes felületet, vagy helyezd a mosogatógépbe, és máris készen áll a következő használatra.

A termék számos előnye közé tartozik, hogy többféle sütőben is használható, legyen az villany-, hőlégbefúvásos- vagy mikrohullámú sütő. Így nem kell többé külön alátétet vásárolnod minden egyes sütőhöz. Az alátét mérete 45 x 38 cm, ami ideális a legtöbb háztartási sütőhöz.

A TESCOMA PRESTO védőalátét nemcsak praktikus, de stílusos kiegészítője is a konyhádnak. A letisztult design és a kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy a termék hosszú élettartamú és esztétikus maradjon. Ez a védőalátét nemcsak megkönnyíti a mindennapi sütést, de hozzájárul a konyha rendezettségéhez és tisztaságához is.

A termék használata során biztos lehetsz benne, hogy sütőd mindig tiszta marad, és nem kell többé órákat töltened a sütő súrolásával. A TESCOMA PRESTO védőalátét a sütési élményt is fokozza, hiszen többé nem kell aggódnod a sütő aljára csöpögő zsírok és ételek miatt. Így több időt tölthetsz a családoddal és a barátaiddal, ahelyett, hogy a konyhában robotolnál.

Összességében, a TESCOMA PRESTO védőalátét sütőbe 45 x 38 cm egy csodálatos, figyelemre méltó és rendkívül praktikus kiegészítő, amely minden háztartásban megállja a helyét. Legyen szó mindennapi sütésről vagy különleges alkalmakról, ez a védőalátét mindig megbízható társ lesz a konyhában.

Miért pont ez a termék?


Megvédi a sütőt a szennyeződésektől
Könnyen tisztítható tapadásmentes felülettel
Hőálló akár 260°C-ig
Ismételten használható, környezetbarát
Alkalmas többféle sütőtípushoz


Felhasználási tippek:


Sütés közben felfogja a lecsöpögő zsírt
Használható hőlégbefúvásos sütőben is
Segít megóvni a sütő alját a karcoktól
Megakadályozza az ételek odaégését a sütő alján
Könnyen eltávolítható és tisztítható


Felhasználási alkalmak:


Mindennapi sütéshez
Ünnepi készülődéskor
Nagyobb családi összejöveteleken
Baráti vacsorákhoz
Sütős workshopokon, tanfolyamokon


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA PRESTO védőalátét sütőbe 45 x 38 cm
Használati útmutató


Vegyél egy TESCOMA PRESTO védőalátétet, és tedd a sütést stresszmentessé! Védd meg sütődet a szennyeződésektől és takaríts kevesebbet, hogy több időt tölthess a családoddal és barátaiddal. Próbáld ki most, és élvezd a sütés minden pillanatát!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA PRESTO védőalátét sütőbe 45 x 38 cm" című hirdetést látja. (fent)