Betöltés...

Szilikon sarokvédő 4 db

Ár: 449 Ft

Fedezd fel a szilikon sarokvédő 4 db előnyeit, és tedd biztonságossá otthonodat! Ez a termék nem csak praktikus, de rendkívül hatékony is, hogy megvédd szeretteidet a bútorok éles sarkaitól. A szilikon sarokvédő nemcsak a kisgyermekek számára nyújt védelmet, hanem minden korosztály számára.

A szilikon sarokvédő 4 db egy figyelemre méltó termék, amelyet kifejezetten azért terveztek, hogy megóvja a családodat a balesetektől. Gondolj csak bele, milyen gyakran fordul elő, hogy egy óvatlan pillanatban valaki nekiütközik a bútorok sarkának! Ezek az apró, szinte láthatatlan sarokvédők azonban megoldást nyújtanak erre a problémára.

A szilikon sarokvédő nem csak azért különleges, mert szinte észrevehetetlen, hanem mert rugalmas, vízálló szilikonból készült. Ez azt jelenti, hogy hosszú élettartamú és ellenáll a mindennapi használatnak. Az erős kétoldalas ragasztószalag biztosítja, hogy a sarokvédő szorosan a helyén maradjon, anélkül, hogy elmozdulna vagy leesne.

A termék univerzális mérete miatt bármilyen bútordarabra alkalmazható, legyen az asztal, szekrény vagy polc. Ez a sokoldalúság biztosítja, hogy otthonod minden szegletében élvezhesd a biztonságot. A szilikon sarokvédő 4 db tökéletes választás azoknak, akik nem csak funkcionalitást, de esztétikát is keresnek, hiszen a szinte láthatatlan kialakításnak köszönhetően nem zavarja meg otthonod stílusát.

A szilikon sarokvédő 4 db használatával nyugalmat és biztonságot teremthetsz otthonodban. Nem kell többé aggódnod amiatt, hogy gyermekeid vagy vendégeid megsérülnek a bútorok éles sarkain. Ezzel a termékkel biztosíthatod, hogy mindenki biztonságban legyen.

Miért pont ez a termék?


Megbízható védelem a balesetek ellen
Könnyű felhelyezés és eltávolítás
Univerzális méret, ami szinte minden bútorhoz illik
Diszkrét, szinte láthatatlan kialakítás
Rugalmas és tartós anyagból készült


Felhasználási tippek:


Védelmet nyújt a gyerekek számára a játszószobában
Megakadályozza, hogy háziállatok megsérüljenek a bútorok sarkain
Ideális az idősek számára, akik könnyen megsérülhetnek
Hasznos az irodában a dolgozók biztonságának érdekében
Alkalmazható a konyhában, hogy elkerüld a baleseteket főzés közben


Felhasználási alkalmak:


Gyermek születésnapok, ahol sok gyerek rohangál
Családi összejövetelek, ahol idős rokonok is jelen vannak
Ünnepi vacsorák, ahol sokan tartózkodnak egy helyen
Otthoni játszótér kialakításakor
Házavató bulik, ahol sok vendég fordul meg


Csomag Tartalma:


4 db szilikon sarokvédő


Vedd meg most a szilikon sarokvédőt, és tedd biztonságossá otthonodat! Ne hagyd, hogy a balesetek árnyékot vessenek mindennapjaidra, válaszd a szilikon sarokvédőt, és élvezd a nyugalmat és biztonságot minden nap!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.20
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Szilikon sarokvédő 4 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: