Betöltés...

TESCOMA GrandCHEF Szilikon edényfogó, 2 db

Ár: 3.609 Ft

A TESCOMA GrandCHEF Szilikon edényfogó, 2 db igazi konyhai csodafegyver, amely megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a főzést és sütést. Ez a hőálló szilikonból készült edényfogó 230 °C-ig ellenáll a forróságnak, így bátran használhatod bármilyen konyhai tevékenység során, ahol forró edények mozgatására van szükség. A TESCOMA GrandCHEF Szilikon edényfogó, 2 db ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kezedbe, így biztos fogást nyújt, miközben megvédi kezedet a forró edények okozta égési sérülésektől.

Ez a lenyűgöző edényfogó nemcsak praktikus, hanem stílusos is. A modern és letisztult dizájn bármelyik konyhában jól mutat, és minden konyhai eszközkészlet tökéletes kiegészítője lehet. A szilikon anyag rendkívül tartós, így hosszú élettartamot biztosít, és ellenáll a kopásnak és a hőmérséklet-ingadozásoknak. A TESCOMA GrandCHEF Szilikon edényfogó, 2 db könnyen tisztítható, akár kézzel, akár mosogatógépben, így mindig higiénikus marad.

A TESCOMA GrandCHEF Szilikon edényfogó, 2 db használata egyszerű és intuitív. A puha szilikon felület biztonságos és kényelmes fogást biztosít, így nem kell többé aggódnod a forró edények kezelése miatt. Ez a termék különösen ajánlott azoknak, akik gyakran sütnek-főznek, és szeretnék elkerülni a forró edények okozta baleseteket. A TESCOMA GrandCHEF Szilikon edényfogó, 2 db segítségével bátran és magabiztosan dolgozhatsz a konyhában, anélkül, hogy aggódnod kellene a forróság miatt.

Ez a fantasztikus edényfogó ideális ajándék is lehet barátaidnak vagy családtagjaidnak. Lepd meg őket ezzel a praktikus és stílusos konyhai kiegészítővel, és biztos lehetsz benne, hogy értékelni fogják. A TESCOMA GrandCHEF Szilikon edényfogó, 2 db nemcsak a mindennapi használatra tökéletes, hanem különleges alkalmakra is kiváló választás, amikor fontos, hogy minden a lehető legsimábban menjen a konyhában.

A TESCOMA GrandCHEF Szilikon edényfogó, 2 db minden konyhai kihívásra felkészít. Legyen szó sütésről, főzésről vagy grillezésről, ez az edényfogó mindig a kezedre áll, és megkönnyíti a munkádat. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és szerezd be a TESCOMA GrandCHEF Szilikon edényfogó, 2 db-t még ma, hogy élvezhesd a biztonságos és kényelmes főzés örömét minden nap.

Miért pont ez a termék?


Biztonság: megvédi a kezedet a forró edények okozta égési sérülésektől
Kényelmes használat: ergonomikus kialakítás
Tartósság: hosszú élettartamú szilikon anyag
Hőállóság: 230 °C-ig ellenálló
Könnyű tisztítás: mosogatógépben is mosható


Felhasználási tippek:


Grillezés: vedd le biztonságosan a grillrácsot
Sütőből kivétel: használd a forró tepsik és edények kivételéhez
Tálalás: forró ételek tálalásakor is segítségedre lehet
Kampingsütés: szabadban is használható a forró eszközök mozgatásához
Főzőedények: forró főzőedények kezelése során is hasznos


Felhasználási alkalmak:


Családi vacsorák: megkönnyíti a forró ételek tálalását
Baráti összejövetelek: grillezéshez és főzéshez elengedhetetlen
Ünnepi alkalmak: különleges alkalmak során is biztonságot nyújt
Kempingezés: szabadtéri főzéshez is kiváló
Hétköznapi főzés: minden napi használatra is tökéletes


Csomag tartalma:


2 db TESCOMA GrandCHEF Szilikon edényfogó


Vegyél egy csomagot, és tedd biztonságosabbá és kényelmesebbé a főzést a TESCOMA GrandCHEF Szilikon edényfogókkal! Garantáltan megvédi kezedet a forró edények okozta balesetektől, és minden konyhai tevékenységet egyszerűbbé és élvezetesebbé tesz.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.13
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA GrandCHEF Szilikon edényfogó, 2 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: