Betöltés...

TESCOMA GrandCHEF 30 cm-es összecsukható nyelű fedő serpenyőhöz

Ár: 8.069 Ft

A TESCOMA GrandCHEF 30 cm-es összecsukható nyelű fedő serpenyőhöz az a konyhai eszköz, amelyre minden főzni szerető embernek szüksége van. Ez az innovatív termék megvédi a konyhádat a kifröccsenő zsiradéktól, miközben hirtelen sütéseket végezhetsz vele. A TESCOMA GrandCHEF 30 cm-es összecsukható nyelű fedő tökéletesen illeszkedik 18-28 cm átmérőjű serpenyőkhöz, így sokoldalú és praktikus kiegészítője lehet a konyhádnak.


Ez a lenyűgöző fedő elsőosztályú rozsdamentes acélból és hőálló műanyagból készült, így biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az összecsukható nyél különleges helytakarékos kialakítást tesz lehetővé, amely megkönnyíti a fedő tárolását függőleges helyzetben. Ezáltal a zsiradék nem csepeg le a szitáról, így mindig tiszta és rendezett marad a konyhád.


A TESCOMA GrandCHEF 30 cm-es összecsukható nyelű fedő használata nemcsak praktikus, hanem rendkívül egyszerű is. Az ergonomikus nyél kényelmes fogást biztosít, míg a fedő széléről levehető műanyag keret megkönnyíti a tisztítást. Ezt a keretet egyszerűen el lehet távolítani, majd tisztítás után vissza lehet helyezni, így mindig higiénikus és friss marad a fedő.


A TESCOMA GrandCHEF 30 cm-es összecsukható nyelű fedő serpenyőhöz nemcsak a mindennapi főzés során hasznos, hanem különleges alkalmakra is tökéletes választás. Legyen szó családi vacsoráról, baráti összejövetelről vagy ünnepi alkalomról, ez a fedő mindig megvédi a konyhádat a kifröccsenő zsiradéktól, így nem kell aggódnod a rendetlenség miatt.


Ez a figyelemre méltó fedő valóban csodálatos kiegészítője minden konyhának. A TESCOMA GrandCHEF 30 cm-es összecsukható nyelű fedő serpenyőhöz az erőt, biztonságot és praktikusságot ötvözi, így minden főzés élménnyé válik vele. A minőségi anyagok és a precíz kidolgozás garantálják, hogy ez a fedő hosszú éveken át hű társad lesz a konyhában.


Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és szerezd be a TESCOMA GrandCHEF 30 cm-es összecsukható nyelű fedőt serpenyőhöz még ma! Élvezd a tiszta és rendezett konyhát minden főzés után, és hagyd, hogy ez a fedő megkönnyítse az életedet. A TESCOMA GrandCHEF 30 cm-es összecsukható nyelű fedővel minden főzés biztonságosabb és élvezetesebb lesz, és minden alkalommal elragadtatással használhatod.


Miért pont ez a termék?


Biztonság: megvéd a kifröccsenő zsiradéktól
Helytakarékos: összecsukható nyél
Tartós: rozsdamentes acél és hőálló műanyag
Sokoldalú: többféle méretű serpenyőhöz illeszkedik
Könnyű tisztítás: mosogatógépben mosható


Felhasználási tippek:


Grillezés: védd a grillrácsot a zsiradék kifröccsenésétől
Sütőben használat: takard le a tepsit a kifröccsenő zsiradék ellen
Párolás: használd fedőként pároláskor
Olajsütés: olajban sütés közben is védi a konyhát
Tálalás: tartsd melegen az ételeket tálalás előtt


Felhasználási alkalmak:


Családi vacsorák: megkönnyíti a forró ételek tálalását
Baráti összejövetelek: grillezéshez és főzéshez elengedhetetlen
Ünnepi alkalmak: különleges alkalmak során is biztonságot nyújt
Kempingezés: szabadtéri főzéshez is kiváló
Hétköznapi főzés: minden napi használatra is tökéletes


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA GrandCHEF 30 cm-es összecsukható nyelű fedő


Vegyél egy TESCOMA GrandCHEF 30 cm-es összecsukható nyelű fedőt serpenyőhöz, és tedd egyszerűbbé és biztonságosabbá a főzést! Élvezd a tiszta és rendezett konyhát minden főzés után, és hagyd, hogy ez a praktikus fedő megkönnyítse az életedet.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.13
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA GrandCHEF 30 cm-es összecsukható nyelű fedő serpenyőhöz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: