Betöltés...

12 db-os 3 méretű ökozsák csomag

Ár: 4.609 Ft

Képzeld el, hogy minden bevásárlásnál, minden utazásnál, minden mindennapos teendőnél környezetbarát döntést hozhatsz. Képzeld el, hogy minden lépéseddel egy kicsit közelebb kerülsz a fenntartható életmódhoz. Az őszinte változások apró lépésekkel kezdődnek, és az újrafelhasználható, környezetkímélő termékek használata egy ilyen lépés.

Az 12 db-os 3 méretű ökozsák csomag egy olyan lehetőséget kínál, ami nemcsak kényelmes és praktikus, de felelősségteljes is. A csomagban található 12 ökozacskó mindazt nyújtja, amire szükséged lehet a mindennapokban. Könnyen moshatóak, így mindig tiszták és higiénikusak maradnak, emellett összehajtogatva minimális helyet foglalnak el, így bárhová magaddal viheted őket.

A termék előnyei közé tartozik az is, hogy mindössze 457 Ft-ba kerül egy darab ökozsák, ami rendkívül kedvező árnak számít ebben a minőségben és funkcionalitásban. Az ökozsákok környezetbarát anyagokból készülnek, így használatukkal te is hozzájárulhatsz a műanyag szennyezés csökkentéséhez.

Ne felejtsd: az apró lépések is számítanak a fenntartható jövő felé vezető úton. Az 12 db-os 3 méretű ökozsák csomag egy ilyen apró, de jelentős lépés lehet az egyszer használatos műanyagok kiváltásában és a környezetbarát életmód felé való elmozdulásban.

Miért pont ez a termék?


Környezetbarát alternatíva az egyszer használatos műanyag táskákkal szemben
Megfizethető áron kínál 12 db ökozacskót, így mindig van belőlük a közelben


Felhasználási tippek:



Használható bevásárláshoz, kiránduláshoz vagy bármilyen más mindennapi tevékenységhez
Könnyen tárolható és tisztán tartható, így mindig rendelkezésre áll egy használatra kész ökozsák


Felhasználási alkalmak:



Piknikezéshez vagy strandoláshoz ideális, hogy az ételek és egyéb tárgyak biztonságosan és környezetbarát módon szállíthatók legyenek
Utazáshoz is tökéletes választás, hiszen a különböző méretű zsákok alkalmazkodnak az utazócuccokhoz


Csomag tartalma:



3 db nagy méretű (kék) ökozsák
6 db közepes méretű (zöld) ökozsák
3 db kis méretű (piros) ökozsák


Ne habozz, szerezd be most az 12 db-os 3 méretű ökozsák csomagot, és tedd az első lépéseket a környezetbarát életmód felé!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.13
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "12 db-os 3 méretű ökozsák csomag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: