Betöltés...

Party sörcsap, hűthető italadagoló, gömb alakú, 3,5 liter kapacitással

Ár: 11.490 Ft

Party sörcsap, hűthető italadagoló, gömb alakú, 3,5 liter kapacitással 



Ki mondta, hogy az italokat egy party-n csak palackokból lehet újratölteni? Egy italadagoló tökéletesen megfelel erre a szerepre, nem csak azt teszi lehetővé, hogy a vendégek önkiszolgálják magukat, de remekül is mutat, és biztosan az est egyik fénypontja lesz.


Az italadagoló egy kivételesen praktikus ötlet az italok önkiszolgáló utántöltésére egy házibuli során. Az adagoló alkoholos és alkoholmentes italokkal egyaránt feltölthető, a vendégek pedig látványosan szolgálhatók ki vele, vagy akár maguk tölthetik újra a poharukat, amikor csak szükségük van rá.


Nem csak funkcionalitása, hanem látványos dizájnja is még vonzóbbá teszi a használatát. További előnye a söröskorsó, pohár stb. számára helyet biztosító talapzat, melybe két félkörív van vágva. A behelyezhető jégtartállyal az ital mindig hűtött marad.


Kapacitása kivételesen nagy, egyszerre akár 3,5 liter ital is tölthető az adagolóba, ami megfelel 7 üveg sörnek, több mint három doboz gyümölcslének, de hűsítő alkoholos
vagy alkoholmentes kevert italból is bőségesen kínálhat fel benne, és hosszabb ideig
töltheti újra a vendégek poharát.


Tulajdonságok: 




Party italadagoló
Látványos megjelenés
Hűthető
Beépített jégtartály
Alkoholos és alkoholmentes italoknak
Speciálisan kiképzett talapzat
Nagy kapacitás: 3,5 liter
Anyag: műanyag
Méretek: 44×24 cm
Súly: 0,6 kg


A csomag tartalma:



Adagoló
Jégtartály
Fedél




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.13
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Party sörcsap, hűthető italadagoló, gömb alakú, 3,5 liter kapacitással" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP