Betöltés...

YATO Gasztronómiai termosz 10 L rozsdamentes acél

Ár: 66.190 Ft

A YATO gasztronómiai termosz vendéglősök, szállodások és vendéglátóipari tevékenységek számára készült, a kisebb bankettektől a nagy szabadtéri rendezvényekig. A legjobb ár/teljesítmény aránnyal és termékminőséggel rendelkezik a piacon.
A külső héj kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, nagyon könnyen tisztítható és karbantartható. A tartály belsejében egy beépített tartály található, amely kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így ellenáll a szerves savaknak és könnyen tisztán tartható. A tartály és a falak között hőszigetelő réteg található, amely hosszú órákon keresztül tartja a hőmérsékletet. Forró tartalom esetén a hőveszteség 4 órán belül mindössze 5°C. Hideg tartalom esetén a hőmérséklet-emelkedés 4 órán belül mindössze 3°C. A tartály hőszigetelő tulajdonságainak köszönhetően a leghőhatékonyabb élelmiszer-tároló és -szállító eszközök között az élvonalba tartozik.
A termosz dekompressziós szeleppel is rendelkezik, amely megkönnyíti a nyitást, és kiküszöböli a fedél beszívódásának problémáját forró termékek szállításakor. A nyomáskiegyenlítés a szelep megnyomásával érhető el. A tartály kiváló minőségű szilikonból készült tömítéssel is rendelkezik, amely megakadályozza a folyékony tartalom kiömlését. Könnyen tisztán tartható a levehető kialakításnak és formának köszönhetően, ami megkönnyíti a folyó víz alatti mosást.
A termosz két masszív rozsdamentes acél fogantyúval van ellátva a könnyű szállítás érdekében, és hat retesszel a fedél lezárásához. A magas minőség és tartósság garantálja a hosszú évekig tartó problémamentes használatot. A YATO termosz alját gumiborítás védi, amely megakadályozza, hogy szállítás közben a földön csúszkáljon.
Termék részletek:


Térfogat: 10 l


Átmérő: 300 mm


Magasság: 170 mm


Anyaga: rozsdamentes acél


Csomag tartalma:

1 x gasztronómiai termosz


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.07.11
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "YATO Gasztronómiai termosz 10 L rozsdamentes acél" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: