Betöltés...

YATO Gasztronómiai termosz 15 L PE

Ár: 47.390 Ft

A YATO vendéglátóipari termoszt vendéglősök, szállodások és vendéglátóipari tevékenységek számára tervezték, a kis bankettektől a nagy szabadtéri rendezvényekig. A legjobb ár/teljesítmény arány és termékminőség jellemzi a piacon.
Kiváló minőségű, karcolás- és horpadásálló polietilénből készül, hogy megvédje a kezelés és szállítás során keletkező sérülések ellen. A tartály belsejében egy beépített tartály található, amely kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így ellenáll a szerves savaknak és könnyen tisztán tartható. A tartály és a falak között hőszigetelő réteg található, amely hosszú órákon keresztül tartja a hőmérsékletet. Forró tartalom esetén a hőveszteség 4 órán belül mindössze 5°C. Hideg tartalom esetén a hőmérséklet-emelkedés 4 órán belül mindössze 3°C. A tartály hőszigetelő tulajdonságai a leghőhatékonyabb élelmiszer-tároló eszközök élvonalába helyezik.
A termosz dekompressziós szeleppel is rendelkezik, amely megkönnyíti a nyitást, és kiküszöböli a fedél beszívódásának problémáját forró termékek szállításakor. A nyomáskiegyenlítés a szelep megnyomásával érhető el. A tartály kiváló minőségű szilikonból készült tömítéssel is rendelkezik, amely megakadályozza a folyékony tartalom kiömlését. Könnyen tisztán tartható a levehető kialakításnak és formának köszönhetően, ami megkönnyíti a folyó víz alatti mosást. A termosz két masszív rozsdamentes acél fogantyúval rendelkezik a könnyű szállításhoz, és négy pattintással zárható a fedél. Ezen elemek kiváló minősége és tartóssága garantálja a hosszú évekig tartó problémamentes használatot.
Termék részletek:


űrtartalom: 15 l


átmérő: 280 mm


magasság: 240 mm


anyag: rozsdamentes acél 201 / PE


Csomag tartalma: 

1 x termosz


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.07.11
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "YATO Gasztronómiai termosz 15 L PE" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: