Betöltés...

YATO Főző termosz 2000 W 9 L

Ár: 45.790 Ft

A főző termoszt úgy tervezték, hogy gyorsan nagy mennyiségű vizet forraljon fel kávé, tea vagy instant italok készítéséhez. A YATO főző a legmagasabb minőségű rozsdamentes acélból készült, magas fényűre polírozva, ami nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz a szállodákban, konferenciatermekben vagy éttermekben.
A kiváló minőségű kivitel a megbízhatósággal párosul, amely a nagyon hatékony fűtőberendezések és egy speciális biztonsági rendszer használatából adódik. A fűtőtest a tűzhely alja alatt található. Ez a megoldás számos előnnyel jár. A legfontosabb a vízzel való érintkezés hiánya, ami megakadályozza a vízkő kialakulását. Az edény könnyű tisztíthatósága is nagyon fontos. Ezenkívül a túlmelegedés és a szárazonfutás elleni védelem jelentősen meghosszabbítja a készülék élettartamát.
A tűzhely 30 ~ 110 °C között állítható. Másrészt egy beépített visszajelző lámpa jelzi, ha a víz felmelegszik. Egy kapcsoló lehetővé teszi a készülék kikapcsolását anélkül, hogy a dugót ki kellene húzni a konnektorból. Az edény külső oldalán vízszintjelző található.
Mindkét oldalán kényelmes, kellemes tapintású fogantyúk találhatók. A csöpögés megakadályozását egy speciálisan kialakított csap szolgálja.
Termék részletek:


Teljesítmény: 2000 W


Kapacitás: 9 l


Anyag: rozsdamentes acél


Csomag tartalma:

1 x főző termosz


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "YATO Főző termosz 2000 W 9 L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: