Betöltés...

Smartflex Velvet piros fondant massza vanília ízesítéssel 250 g

Ár: 966 Ft

A Smartflex Velvet piros fondant massza vanília ízesítéssel 250 g segítségével nemcsak finom, de káprázatos tortákat készíthetsz!

A fondant massza könnyen nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak. Könnyen formázható, fondant kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle!

Amellett, hogy ez a kiváló minőségű fondant massza könnyen nyújtható, nem ragad és nem szakad, rugalmas, finom vaníliás íze van.

A Smartflex Velvet piros fondant massza vanília ízesítéssel 250 g használata tortaburkoláshoz:


Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk. Megszórjuk étkezési keményítővel.
A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta.
Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk.
Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük.
Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta.
Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is.
A torta közepétől indulva simító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán.
Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igazítjuk a kinyújtott fondant masszát. A lenyúló részeket levágjuk.


A Smartflex Velvet piros fondant massza vanília ízesítéssel 250 g tárolása: 16-23ºC hőmérsékleten, fénytől védett, száraz helyen.


A megmaradt fondant masszát légmentesen, az eredeti csomagolásába vagy egy jól zárható zacskóba visszazárva tárold. Nem kell hűtőbe tenni!


Allergéneket nem tartalmaz!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.04
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Smartflex Velvet piros fondant massza vanília ízesítéssel 250 g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: