Betöltés...

4 betétes Tescoma Handy daráló

Ár: 22.954 Ft

Ez a 4 betétes Tescoma Handy daráló kiválóan alkalmas az élelmiszerek könnyű és gyors szeletelésére, reszelésére.


Univerzális, 4 reszelő dobbal rendelkezik.


Például az alábbi konyhai műveletek elvégzésére használhatod:



zsemlemorzsa készítésére,
a zöldségek finom és durva reszelésére,
szeletelésére,
a zöldségek „julienne” szeletekre vágására,
valamint gyümölcs, dió, zöldség, sajt, csokoládé reszelésére


Ez a 4 betétes Tescoma Handy daráló speciálisan kemény, erősen ellenálló műanyagból készült, a reszelődobok első osztályú rozsdamentes acélból.


Masszív nyomócsővel ellátott, a biztonságos használat érdekében, valamint kiemelkedően hatékony vákuumos tapadókorongokkal, a gyors és stabil munkalapra rögzítés érdekében.


4 betétes Tescoma Handy daráló használata:


Az első használat előtt és minden használat után szedje szét a darálót, és minden alkatrészét mossa el folyó, meleg víz alatt és szárítsa meg. Ezután rakja össze a darálót. Állítsa a darálót a konyhaszekrény, asztal letisztított, sima nem lyukacsos felületére.


A tapadókorong nyelének előre forgatásával rögzítse a munkafelületre. Abban azesetben, ha egy további darálás során a tapadókorong felenged, ellenőrizze a rögzítési felület egyenességét, simaságát, tisztaságát, majd ismételje meg a rögzítést.


A megfelelő nagyságúra szeletelt élelmiszert helyezze a nyomó kamrába, forgassa el a hajtókart az óramutató járásának irányába,és reszelje le azélelmiszert az előkészített tálba, tányérra.


Ha a felesleges élelmiszer darabok beszorulnak a daráló és a reszelődob közé, forgassa a hajtókart először az óramutató irányával ellentétesen majd előre,az óramutató járásának irányával megegyezően. Ezt az eljárást ismételje addig, míg a daráló nem ürül ki,és aztán folytassa a darálást.


Figyelem! Az alapanyagok darálóba történő benyomkodását csak a nyomócső segítségével végezze,az élelmiszert soha ne nyomkodja az ujjával, mert ez sérülés veszélyes!


Karbantartás és tárolás: Minden használat után szedje széta darálót, a daráló minden részét mossa el meleg vízzel, mosogatószerrel, öblítse el, alaposan szárítsa meg és állítsa újra össze.


Tartozékok:



1 db daráló ház
1 db hajtókar
4 db rozsdamentes acélból készült reszelődob (kisebb, nagyobb lyukú, szeletelő, recés)
1 db nyomócső


Mosogatógépben nem mosható.


Élelmiszerrel való érintkezésre szánt termék.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.03
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "4 betétes Tescoma Handy daráló" című hirdetést látja. (fent)