Betöltés...

Vízélező fenőkő készlet - Késékenésítő és egyéb eszközök Ruhhy 23763

Ár: 10.200 Ft

Termékjellemzők:
✅ Nagy méretű vízfenőkő készlet: A készlet összesen 9 elemet tartalmaz. A vízfenőkő manuálisan élesíti a konyhai kések és egyéb eszközök, például famegmunkáló szerszámok vágóéleit. A vízfenőköveink természetes kőből készültek!
✅ 5 féle szemcsenajúságú kő + bőr: A kés vízfenőkővel történő élezéséhez használat előtt rövid időre vízbe kell meríteni a követ, ami segít megőrizni a páratartalmat és megkönnyíti az élezési folyamatot. A vízfenőkövek különböző szemcsenajúságúak, amelyek befolyásolják a kő képességét a anyag eltávolítására a késpengéről. A készletünk a penge éleítésére és finomítására szolgál, így sima és éles vágóélt biztosít. A készlet tartalmaz 400/1000/3000/8000 szemcsenajúságú köveket, egy fenőkövek felületének simítására szolgáló követ, valamint egy bőr polírozó lapot a penge polírozásához.
✅ Különböző típusú késekhez: Legyen szó konyhai késekről, vadászkésekről, gyümölcskésről, túrakésről, ollóról vagy fejszéről, minden penge tökéletesen kiélezhető és finomítható!
✅ Segédeszközök + csúszásmentes talpak: A készlet két segédeszközt tartalmaz, az egyik a kések élezéséhez, a másik a vésők vagy szerszámok élezéséhez. A kövek csúszásmentes talpakkal vannak ellátva, ami megkönnyíti a munkát.
Műszaki adatok:


Szín: Több színű
Anyaga: Bambusz, kő, gumi, műanyag, bőr
Kövek mérete: 18 x 6 x 2,8 cm
Állvány mérete: 21 x 9,1 x 2 cm
Súly: 2,4 kg
Csomag súlya: 2,485 kg

A csomag tartalma:


Kövek a következő szemcsenajúságokkal: 400 / 1000 / 3000 / 8000
2 gumi állvány
Csúszásmentes talpú bambusz állvány
Bőr polírozó lap
Kés polírozó paszta
Markolat véső, asztalos kés tartásához
Markolat a penge tartásához
Kő a fenőkövek felületének simításához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Vízélező fenőkő készlet - Késékenésítő és egyéb eszközök Ruhhy 23763" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: