Betöltés...

Tefal P2530755 Secure 5 Neo 6 l, 2 főzési mód, nemesacél Inox-Fekete-Piros kukta

Ár: 28.432 Ft

A Tefal P2530755 Secure 5 Neo 6 literes kukta az ideális választás mindazok számára, akik gyorsan és hatékonyan szeretnék elkészíteni kedvenc ételeiket. Ez a kukta innovatív tervezéssel és kiváló minőségű anyagokkal készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt. Az Inox-Fekete-Piros színkombináció modern és stílusos megjelenést kölcsönöz a konyhának, miközben a 6 literes kapacitás elegendő helyet biztosít nagyobb mennyiségű étel elkészítéséhez is.

A Tefal Secure 5 Neo kukta két különböző főzési módot kínál, így minden recepthez megtalálhatja az ideális beállítást. Az egyik mód az alacsonyabb nyomású főzés, amely kíméletesen bánik az alapanyagokkal, megőrizve azok tápanyagait és ízeit. A másik mód a magasabb nyomású főzés, amely gyors és hatékony ételkészítést tesz lehetővé, ideális például húsok vagy hüvelyesek főzéséhez. Ezenkívül a biztonsági funkciók, mint a zárható fedél és a túlnyomás elleni védelem, garantálják a biztonságos használatot minden alkalommal.

A Tefal P2530755 Secure 5 Neo kukta nemcsak praktikus, hanem környezetbarát is. Az energiatakarékos működésnek köszönhetően kevesebb energiát használ fel, mint a hagyományos főzőedények, ami hosszú távon jelentős megtakarítást jelenthet. Az egyszerűen tisztítható inox anyag és a leszerelhető alkatrészek megkönnyítik a karbantartást és a tisztítást, így több időt tölthet az ételek élvezetében, mint a konyhai munkálatokkal. A Tefal Secure 5 Neo minden modern konyha nélkülözhetetlen eszköze, amely megkönnyíti és meggyorsítja a mindennapi főzést.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tefal P2530755 Secure 5 Neo 6 l, 2 főzési mód, nemesacél Inox-Fekete-Piros kukta" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: