Betöltés...

Tefal G2673872 So Chef Black 25 cm, 0.7 l, tapadásmentes Fekete palacsintasütő

Ár: 19.807 Ft

A Tefal So Chef Black serpenyője praktikus segítség a konyhában! Kívül-belül rendkívül jó minőségű tapadásmentes Titanium 2X felülettel rendelkezik, melynek köszönhetően nem ég oda az étel. Élvezze a főzést, és felejtse el a ráégett ételek fárasztó letisztítását.

Csúcsminőségű tapadásmentes felület a speciális összetételnek és titánrészecskékkel erősített védőrétegnek köszönhetően – amely a Tefal Titanium standard felülethez képest kétszer tovább bírja.

A THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

A Tefal a Thermo-Fusion™  edényaljnak köszönhetően biztosítja a serpenyő gyors és optimális hővezetését az ételek tökéletes elkészítése érdekében.

A nagy felület kifejezetten az ízletes, aranybarnára sült palacsinták készítéséhez készült.

Valamennyi típusú tűzhellyel (gáz-, villany-, kerámia főzőlapos) kompatibilis, beleértve az indukciósat is, a sokoldalú használat érdekében.

Fedezze fel a konyhai edényt, amely oly módon lett megtervezve, hogy teljesítse a mindennapi főzés követelményeit, amelynek érdekében mindkét oldalról tapadásmentes felülettel van ellátva az egyszerű tisztítás és praktikus főzés érdekében.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tefal G2673872 So Chef Black 25 cm, 0.7 l, tapadásmentes Fekete palacsintasütő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: