Betöltés...

Tefal P4620775 6 l, 1 főzőprogram, nemesacél Inox-Fekete-Zöld kukta

Ár: 61.198 Ft

A Tefal P4620775 kukta a modern konyhák nélkülözhetetlen eszköze, amely időt és energiát takarít meg a mindennapi főzés során. Az elegáns inox-fekete-zöld színkombinációja nemcsak a szemnek kellemes, hanem bármely konyhai környezetbe is remekül illeszkedik. A 6 literes kapacitásával nagyobb mennyiségű ételek elkészítésére is alkalmas, így ideális családi vacsorákhoz vagy baráti összejövetelekhez.

A kukta egy főzőprogrammal rendelkezik, amely egyszerűen kezelhető és különféle ételek készítésére optimalizált. A program biztosítja, hogy minden étel tökéletesen főjön meg, megőrizve annak természetes ízeit és tápanyagait. Az erős, nemesacél konstrukció hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál, míg az ergonomikus kialakítás kényelmes használatot biztosít.

A Tefal P4620775 kukta nemcsak hatékony, de biztonságos is. A modern biztonsági funkciók, mint például a túlnyomásvédelmi rendszer és a biztonsági szelep, gondoskodnak arról, hogy a főzés minden szakaszában biztonságban legyen. Ezzel a kuktával nemcsak gyorsabban készíthetők el az ételek, hanem azok egészségesebbek és finomabbak is lesznek, hiszen a zárt rendszernek köszönhetően megőrzik a fontos tápanyagokat és ízeket.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tefal P4620775 6 l, 1 főzőprogram, nemesacél Inox-Fekete-Zöld kukta" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: