Betöltés...

Tefal G7194455 Duetto 20 cm, 3 l, nemesacél Inox-Átlátszó edény fedővel

Ár: 13.426 Ft

A Tefal Duetto + G7194455 edény  tartós kivitelezésű és kiváló minőségű anyagokból készült. Nagyszerű tulajdonság az okosan megtervezett fedél, amely rácsot tartalmaz az ételek egyszerű szűrésére. Minden típusú főzőlapra alkalmas, és hasznos segítség finomságok elkészítésében.

Ehhez az ügyes kiöntőcsőrökkel ellátott termékhez a szűrést lehetővé tevő fedél is tartozik, amely olyan ügyesen lett megtervezve, hogy az egyik oldalon található nagy nyílások a tészták, míg a másik oldalon lévő kisebb nyílások a rizs leszűrésére szolgálnak. Az eredmény a gondtalan főzés és a gyorsabb tisztítás! A belső oldalon elhelyezett, könnyen leolvasható folyadékszint jelzők pontos adagolást biztosítanak. A külső oldalon rendkívül erős, szegecselt fogantyúk találhatók, amelyek hosszú időn át biztonságos tartást garantálnak.

Mindezt kiegészíti a minden konyhába jól illő, elegáns formaterv és az üvegfedővel ellátott szerkezet, amely lehetővé teszi az ételek készítésének a felügyeletét. A Minden főzőlappal kompatibilis, beleértve az indukciósat is, tehát minden konyhában tökéletesen alkalmazható!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tefal G7194455 Duetto 20 cm, 3 l, nemesacél Inox-Átlátszó edény fedővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: