Betöltés...

6 db lapos tányér szett, 23 cm-es, Porcelán, Vörös rózsával díszítve

Ár: 11.846 Ft

db 23 cm-es lapos tányérkészlet 6 személyes, Elefántcsont vörös rózsával
Minden étkezés különleges alkalom a felejthetetlen emlékek megteremtésére. tálalás Finom dizájnnal és romantikus árnyalatokkal ezeket a tányérokat úgy tervezték, hogy 6 fő igényeit kielégítsék, és minden asztalt igazán különleges eseménnyé varázsoljanak.A 23 cm-es kifinomultság auráját árasztja az elefántcsont színnek köszönhetően, amely a tisztaságot és a kecsességet szimbolizálja. a részleteket, amelyek igazán különlegessé teszik őket, a vörös rózsák képviselik, amelyek egy csipetnyi szenvedélyt és romantikát adnak klasszikus és időtlen megjelenést hoz létre, amely jól illeszkedik bármilyen dekorációhoz. A tányérok finom virágdizájnja finom és elegáns, egy kis természetet kölcsönöz az étkezési élménynek. A tányérok tökéletes méretűek a főételek tálalásához, és tartós felépítésük biztosítja hogy még évekig kitartanak majd.
..Műszaki részletek
.Ebben a 6 db 23 cm-es lapos tányérból álló készletben minden tányér átmérője 23 cm, így főételek tálalására alkalmasak Vékony szélükkel és elegáns kialakításukkal ezek a tányérok egy csipetnyi luxus minden adaghoz. Ideálisak az étkészlet kollekció kiegészítéséhez és az asztal különleges kulináris élménnyé varázsolásához. Ez a 6 db 23 cm-es lapos tányérból álló készlet kifejezetten hat személy igényeinek kielégítésére készült 6 db lapos tányérból álló készlet 23 cm, mindegyik 23 cm átmérőjű A tányérok elefántcsont színe és a virágokkal díszített elegáns dizájn egy csipetnyi kifinomultságot és bájt kölcsönöz minden asztalnak Ezek a porcelán tányérok sokoldalúak és tökéletesek mindennapi használatra és különleges alkalmakra .
.. Tökéletes ajándék kemény szakácsoknak
.A Cesiro Ivoire Red Rose 6 db lapos tányéros készlet kiváló ajándék a főzés és a konyhaművészet szenvedélyeseinek ƒ Gondosan becsomagolva ezeket a tányérokat ajándékba adhatjuk évforduló, házavató vagy egyéb különleges események. Ugyanolyan praktikusak, mint kifinomultak, így ihletett választás lehet egy emlékezetes ajándékhoz.
. Egyszerű karbantartás
. A 6 db 23 cm-es lapos tányérból álló készletben található tányérok könnyen tisztíthatók és karbantartják. Karcállóak és mosogatógépben könnyen moshatók, ami azt jelenti, hogy különösebb erőfeszítés nélkül élvezheti szépségüket. Praktikus szempont, amely kellemesebbé teszi a konyhában és az asztalnál eltöltött élményt.
.
.In Összefoglalva, a Cesiro 6 lapos tányérkészlet, Elefántcsont vörös rózsával, egy csipetnyi eleganciát és bájt kölcsönöz minden harapnivalónak Finom dizájnjával, valamint az elefántcsont és a vörös rózsa árnyalataival ezek a tányérok különleges hangulatot kölcsönöznek a konyhának és az asztalnak. . Különböző ételekhez ideális kapacitásukkal ideálisak bárki edénykollekciójának kiegészítésére, és az ételszolgáltatás különleges kulináris élménnyé varázsolására.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "6 db lapos tányér szett, 23 cm-es, Porcelán, Vörös rózsával díszítve" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: