Betöltés...

Tányérkészlet 12 részes- 4 személyes- Snow- Cesiro- Matt Fehér

Ár: 22.930 Ft

Komplett étkészlet, hó, 12 darab, Cesiro, fehér mat

Szín: Fehér Mat
Anyaga: Kerámia
Márka: Cesiro

, amelyeket a Cesiro a House-ban kínál különleges termékek. Cesiro tiszteli a Föld bolygót, és gondoskodik otthonáról. Természetes és biztonságos az élelmiszerekre és az egészségre, az asztali szolgáltatások minden bizonnyal jó választás a környezetvédelemért aggódó otthonok számára. Gyártási folyamataink közé tartoznak az automatizált folyamatok és a kézi munka, az újrahasznosított anyagok hatékony felhasználásával. A Cesiro rendelkezik TUV-tanúsítvánnyal, és minden általunk gyártott étel élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. Küldetésünkben, hogy a legjobb termékeket kínáljuk Önnek, figyelmet fordítunk a biztonságra, és a természet az egyik gondunk.
Környezetbarátak vagyunk, ezért termékeink csomagolása az újrahasznosított anyagokat veszi figyelembe.
A praktikus és tartós, ezek a szolgáltatások az asztal kerámiából készült és biztonságosan használható mosógépben, mikrohullámú sütőben vagy elektromos sütőben. A Cesiro étkészlet kiváló minőséget kínál, amely kiállja az idő próbáját.

A készlet tartalma: 4 lapos tányér: 24 cm, 4 desszert tányér: 20 cm, 4 mélytányér: 21 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tányérkészlet 12 részes- 4 személyes- Snow- Cesiro- Matt Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: