Betöltés...

Rozsdamentes acél késkészlet 8DB-os

Ár: 9.990 Ft

Az 8 darabos Rozsdamentes Acél Késkészlet egy komplett és sokoldalú konyhai eszközkészlet, amely minden alapvető kést tartalmaz a konyhai feladatokhoz. Az alábbiakban egy részletes leírást találsz a termékről:

Ez a késkészlet magában foglalja a következő 8 különböző típusú és méretű kést:

Késtartó: A tartó lehetővé teszi a biztonságos tárolást és könnyű hozzáférést a különböző késekhez. Segít megőrizni a pengék élességét és minimalizálja a sérülés kockázatát.

Gyümölcskés: Ideális a kisebb gyümölcsök és zöldségek aprításához, hámozásához és szeleteléséhez.

Kiegészítő élelmiszer-kés: Kisebb munkálatokhoz, például hagyma vagy fokhagyma aprításához vagy egyéb kisebb feladatokhoz használható.

Kenyérvágó kés: Speciális kialakítású, hogy könnyedén megbirkózzon a kenyér héjával, anélkül, hogy az összetevőket összenyomná.

Főzőkés: Kiválóan alkalmas általános főzési feladatokhoz, húsvágáshoz és aprításhoz.

Séf kés: A konyhai munka lóhereje, alkalmas a legtöbb vágási feladathoz, beleértve a nagyobb húsok és zöldségek feldolgozását is.

Olló: Az ollóval kényelmesen vághatsz fóliát, húst, gyógynövényeket és más élelmiszereket.

A kések rozsdamentes acélból készültek, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A markolatok ergonomikusan kialakítottak, kényelmes fogást és kezelhetőséget biztosítanak, így a konyhai feladatok könnyedén elvégezhetők.

Ez a 8 darabos késkészlet kielégíti a mindennapi konyhai igényeket, és ideális választás lehet mind az amatőr, mind a tapasztalt szakácsok számára. A készlet praktikus és stílusos eszközkészletet biztosít a konyhában, amely segíthet a hatékony és élvezetes ételkészítésben.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Rozsdamentes acél késkészlet 8DB-os" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: