Betöltés...

Gerlach Style Plus Kés készlet (5 db)

Ár: 28.700 Ft

A Style késcsalád fantasztikus választás azok számára, akik modern megoldásokat keresnek a konyhában, és olyan termékeket, amelyek divatos, elegáns dizájnjukkal tűnnek ki. Minden egyes kést úgy terveztünk, hogy megkönnyítse a konyhában folytatott mindennapi küzdelmeinket. A kivételes élesség biztosítja a precíz vágást, szeletelést, aprítást, filézést - bármi is jusson eszünkbe. A speciális csúszásmentes bevonattal ellátott markolat garantálja a biztonságot és a kényelmet, a kés többé nem csúszik el olyan könnyen, még nedves kézről sem. A Style line termékek robusztussága, tartóssága és szilárdsága garantálja a hosszú élettartamot, így hosszú évekig nem kell aggódnia új kés vásárlása miatt.

A pengék X30Cr13 rozsdamentes acélból készülnek, amelyhez krómot adtak hozzá a nagyobb szilárdság és a korrózióállóság érdekében. A Style késpenge keménysége a Rockwell-skálán 52-54 HRC.

A kés markolata speciális csúszásgátló bevonattal van ellátva. A bevonat egy hőre lágyuló gumi, amely megakadályozza, hogy a kés kicsússzon a kézből, még nedves állapotban is. Ezenkívül a bevonat megvédi a markolatot a korróziótól. A blokk lakkozott bükkfából készült.

Annak érdekében, hogy a Gerlach konyhakések megbízhatóságát és stílusos megjelenését minél tovább élvezhesse, javasoljuk a kézi mosást. A kések mosogatógépben történő mosása a magas vízhőmérséklet és a vegyi anyagok hatása miatt a kések pengéjének és markolatának maradandó károsodásához vezethet.

A Style késkészlet különböző típusú és méretű késeket tartalmaz, amelyek javítják a konyhai munkát, és lehetővé teszik az ételek egyszerű és kellemes elkészítését.

20 cm szakácskés - a konyha nélkülözhetetlen eszköze, amely számos összetevő aprításához ideális.17,5 cm szantoku kés - speciális homorú barázdákkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák, hogy a felszeletelt hozzávalók a pengéhez tapadjanak.20 cm konyhakés - sokoldalú eszköz, amely leginkább húsok vagy felvágottak vágására alkalmas.11 cm konyhakés - kis vágókés.8,5 cm zöldségkés - zöldséghámozóként is használható.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Gerlach Style Plus Kés készlet (5 db)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: