Betöltés...

USB kétoldalas öngyújtó, ...Bronx... felirattal, több színben (dobozzal)

Ár: 12.990 Ft















Fém öngyújtó egyedi dizájnnal, hátoldalán akár a Te fotóddal vagy feliratoddal is kérhető. USB-vel tölthető. Elegáns dobozban szállítjuk.

EZ A TERMÉK CSAK NÁLUNK KAPHATÓ!

Nagyon praktikus, hiszen nem kell hozzá gáz vagy benzin, nem igényel semmilyen utántöltést, csak időnként usb-n keresztül kell feltöltened.

– Kép mérete kb. 70x34mm. NEM KOPIK A FÉNYKÉP VAGY GRAFIKA.

Ha feliratot is szeretnél a fényképre, írd be a Megjegyzésbe a felirat szövegét.



A gyújtó másik oldalára akár küldetsz fényképet is. Ha nem küldesz fotót, az öngyújtó mindkét oldalára a képen látható grafika kerül.

Amennyiben a termék több színben kapható, válassz színt a listából (vagy ha nem látható a lista, írd be a MEGJEGYZÉSBE), hogy sárgaarany-mintás, világosszürke, metálkék, metálzöld, fekete-bordó kockamintás, márványfekete vagy zöld-fekete absztrakt mintás grafikát kérsz.


Ha nem választasz színt, a főképen látható terméket küldjük.


Ha a hátoldalra egyedi fotót is kérsz, a FÉNYKÉPE(KE)T TÖLTSD FEL, VAGY KÜLDD EL AZ EMAIL CÍMÜNKRE. 



Ajándékot keresel, és nincs ötleted? Nekünk nagyon sok ajándékötletünk van, többek között egy ilyen exkluzív és akár saját fényképes és feliratos usb öngyújtó, amely a családi eseményektől kezdve a motivációs üzenetig a legjobb ajándékötlet barátoknak, családtagoknak. Nagyon jópofa ötlet és kiváló ajándék, hiszen az egyedi fényképes usb öngyújtó nem csupán egy szép emlék családi fényképpel vagy akár a szeretett háziállat fotójával, hanem hasznos tárgy is a mindennapokban. Ha a megajándékozott személy filmrajongó, akár egy kedvenc sztár fotóját is kérheted az öngyújtóra. Egy ilyen ajándék sokáig emlékezteti majd a megajándékozott személyt arra, hogy gondoltál rá. Az usb megoldásnak köszönhetően többé nem probléma a töltés, usb töltőről, számítógépről bármikor feltöltheted.

Ez a termék egyedi rendelésre készül, a szállítási idő 2-3 nap.

A termékképek illusztrációk. A valóságban szépek a termékek, de a fotókhoz képest a grafika elhelyezése és színe kicsit eltérhet a fényképektől.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "USB kétoldalas öngyújtó, ...Bronx... felirattal, több színben (dobozzal)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: