Betöltés...

USB kétoldalas öngyújtó, Gengszter Dog... (dobozban), egyedi felirattal és fotóval is, több színben

Ár: 12.990 Ft















Fém öngyújtó egyedi dizájnnal, hátoldalán akár a Te fotóddal vagy feliratoddal is kérhető. USB-vel tölthető. Elegáns dobozban szállítjuk.

EZ A TERMÉK CSAK NÁLUNK KAPHATÓ!

Nagyon praktikus, hiszen nem kell hozzá gáz vagy benzin, nem igényel semmilyen utántöltést, csak időnként usb-n keresztül kell feltöltened.

– Kép mérete kb. 70x34mm. NEM KOPIK A FÉNYKÉP VAGY GRAFIKA.

Ha feliratot is szeretnél a fényképre, írd be a Megjegyzésbe a felirat szövegét.



A gyújtó másik oldalára akár küldetsz fényképet is. Ha nem küldesz fotót, az öngyújtó mindkét oldalára a képen látható grafika kerül.

Amennyiben a termék több színben kapható, válassz színt a listából (vagy ha nem látható a lista, írd be a MEGJEGYZÉSBE), hogy arany-mintás, ezüst, metálkék, metálzöld, fekete-bordó kockamintás, márványfekete vagy zöld-fekete absztrakt mintás grafikát kérsz.


Ha nem választasz színt, a főképen látható terméket küldjük.


A FÉNYKÉPE(KE)T KÜLDD EL AZ EMAIL CÍMÜNKRE. Akár több fotót is küldhetsz. Ha több fényképet küldesz, a montázsról látványtervet küldünk. 



Ajándékot keresel, és nincs ötleted? Nekünk nagyon sok ajándékötletünk van, többek között egy ilyen jópofa, exkluzív és akár saját fényképes és feliratos usb öngyújtó, amely a családi eseményektől kezdve a motivációs üzenetig a legjobb ajándékötlet barátoknak, családtagoknak. Nagyon jópofa ötlet és kiváló ajándék, hiszen az egyedi fényképes usb öngyújtó nem csupán egy szép emlék családi fényképpel vagy akár a szeretett háziállat fotójával, hanem hasznos tárgy is a mindennapokban. Ha a megajándékozott személy filmrajongó, akár egy kedvenc sztár fotóját is kérheted az öngyújtóra. Egy ilyen ajándék sokáig emlékezteti majd a megajándékozott személyt arra, hogy gondoltál rá. Az usb megoldásnak köszönhetően többé nem probléma a töltés, usb töltőről, számítógépről bármikor feltöltheted.

Ez a termék egyedi rendelésre készül, a szállítási idő 2-3 nap.

A termékképek illusztrációk. A valóságban szépek a termékek, de a fotókhoz képest a grafika elhelyezése és színe kicsit eltérhet a fényképektől.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "USB kétoldalas öngyújtó, Gengszter Dog... (dobozban), egyedi felirattal és fotóval is, több színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: