Betöltés...

Royalty Line® Márvány bevonatú főzőedény és lábas – 28cm (RL-BS28M)

Ár: 11.500 Ft

Royalty Line RL-BS28M: Márvány bevonatú főzőedény & lábas - 28cm
Bemutatjuk a Royalty Line RL-BS28M márvány bevonatú leveses fazekat - sokoldalú kiegészítője bármelyik konyhának, tökéletes ízletes levesek, pörköltek és sok más étel elkészítéséhez! Ez a 28 cm-es edény kiváló minőségű márvány bevonattal büszkélkedhet, amely biztosítja, hogy az ételek nem ragadnak az aljára vagy az oldalára, így a tisztítás gyerekjáték lesz.
Ráadásul a fazék PFOA nélkül készült, így nyugodt szívvel főzheted az ételeket.
Az edény márványból öntött márványszerkezetének köszönhetően tartós és magas hőmérsékletnek is ellenáll, így tökéletesen alkalmas levesek hosszabb ideig tartó párolására.
A tapadásmentes bevonat biztosítja, hogy az ételek nem égnek meg, és a fazék szép kialakítású rozsdamentes acélgombja és bakelit fogantyúja hűvös marad főzés közben, így a fazék szükség szerint könnyen mozgatható.
Nagyvonalú, 28 cm-es méretének köszönhetően ez a leveses fazék tökéletesen alkalmas nagy adag leves vagy pörkölt elkészítéséhez a család és a barátok számára.
Az elegáns és modern design bármelyik konyhában jól mutat, így minden otthoni szakács számára kötelező darab.
Tehát, ha egy tartós, kiváló minőségű leveses fazekat keres, amely jól néz ki és még jobban teljesít, a Royalty Line RL-BS28M márvány leveses fazék tökéletes választás!
Tulajdonságok:
Márvány bevonat: Az edény kiváló minőségű márvány bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az ételek az edény aljára vagy oldalára tapadjanak.
PFOA nélkül készült: A fazék PFOA nélkül készült, amely egy káros vegyi anyag, amely gyakran megtalálható a tapadásmentes bevonatokban, így biztonságosabbá teszi a főzést és a tisztítást.
Márványból öntött márványszerkezet: Az edény tartós márványöntvény konstrukcióval készült, amely biztosítja, hogy ellenálljon a magas hőmérsékletnek és a nagy igénybevételnek.
Tapadásmentes bevonat: A tapadásmentes bevonat biztosítja, hogy az ételek nem égnek meg és nem tapadnak az edényhez, így könnyen tisztítható és karbantartható.
Szép kialakítású rozsdamentes acél gomb: A fazékhoz egy szép kialakítású rozsdamentes acél gomb tartozik, amely egyszerre stílusos és funkcionális.
A bakelit fogantyú hűvös marad főzés közben: A fazék bakelit fogantyúval rendelkezik, amely még akkor is hűvös marad, amikor a fazék forró, így a fazék szükség szerint könnyen mozgatható.
Nagyvonalú, 28 cm-es méret: A 28 cm-es méretének köszönhetően ez a leveses fazék tökéletesen alkalmas nagy adag leves vagy pörkölt főzésére a család és a barátok számára.
A levesfazék a tűzhelyek széles skálájával kompatibilis, beleértve a gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós tűzhelyeket is.
Indukcióval kompatibilis aljjal rendelkezik, ami hatékony főzést biztosít minden típusú főzőlapon.
Specifikációk:
Márkanév: Royalty Line Szín: Fekete Anyagok: Anyagok: Öntött alumínium Fedél Anyagok: Fekete színű, fekete: Edzett üveg Fogantyú elhelyezése: A fedél anyaga: Edzett üveg: Beépített fogantyú Anyagok: Kapacitás: 5.
7L

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Royalty Line® Márvány bevonatú főzőedény és lábas – 28cm (RL-BS28M)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: