Betöltés...

Royalty Line elektromos, multifunkciós party főző-sütő edény, tapadásmentes bevonattal, 1500W, fekete, PP-18214

Ár: 13.990 Ft

Royalty Line elektromos, multifunkciós party főző-sütő edény, tapadásmentes bevonattal 1500W, fekete, PP-18214  



A Royalty Line a konyhai és háztartási termékek piacán kínálja a használat szempontjából legkényelmesebb termékeit, melyeket a tartósság és az innovatív megoldások jellemeznek. Ez a többcélú elektromos sütő-főző edény tökéletes kisebb és nagyobb családok számára egyaránt.


Használható a reggeli, az ebéd vagy a vacsora tálalásához is. Készítsen egy bőséges angol reggelit, vagy tálalja kedvenc hagyományos ételét.


A kihúzható tápvezeték lehetővé teszi, hogy az edényben elkészített ételt közvetlenül az asztalra helyezze. Ideális, ha vendégeket vagy nagyobb társaságokat lát vendégül pl. egy party alkalmával.


A multifunkciós főzőedényben számos ételt készíthet. Használhatja sütőedényként serpenyőnek, vagy főzőedényként pl. pörköltek, stb. elkészítéséhez.


A kivehető hőfokszabályzó 5 fokozatban biztosítja a kívánt főzési hőmérséklet beállítását, így az edény az Ön preferenciái szerint működik.


Az edzett üvegfedél, ellenáll a magas hőmérsékletnek és a gőznek repedés vagy törés veszélye nélkül, továbbá megakadályozza, hogy az ételszag kiszabaduljon az edényből.


A tapadásmentes bevonat biztosítja, hogy a készített étel ne kapjon le, egyben lehetővé teszi az ételek könnyű tálalását és a gyors tisztítást, így biztosítva nagyobb kényelmet.


Tulajdonságok: 




Nagyméretű party sütő-főző edény
Többfunkciós használat
Tálalóedénynek is tökéletes
Kivehető hőfokszabályzó
Hőfokozatok száma: 5
Méretpontos-, edzett üvegfedővel
Tapadásmentes bevonat
Könnyen tisztítható
Mosogatógépben nem mosható
Szín: Fekete
Edény külső mérete: 41,5 × 12 cm 

Edény belső mélysége: 9 cm
Teljes méret: 48 × 15 cm
Teljesítmény: 1500 W
Tápellátás: 220-240 V, 50 Hz
Tápkábel hossza: 100 cm
Súly: 3400 g


A csomag tartalma:



1 db sütőedény
1 db tápkábel hőfokszabályzóval
1 db üvegfedő
1 db fogantyú a fedőhöz




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Royalty Line elektromos, multifunkciós party főző-sütő edény, tapadásmentes bevonattal, 1500W, fekete, PP-18214" című hirdetést látja. (fent)