Betöltés...

Royalty Line fagylaltgép,fagylalt,sorbet,fagyasztott joghurt készítő,kék-fehér,12W,ICM-20101

Ár: 11.990 Ft

Royalty Line fagylaltgép,fagylalt,sorbet,fagyasztott joghurt készítő,kék-fehér,12W,ICM-20101 



Ez a fagylaltgép sorbet, fagylalt és fagyasztott joghurt készítéséhez is kiválóan alkalmas. A készülék duplafalú tartállyal, keverőlapáttal és utántöltőnyílásos-, átlátszó fedéllel szerelt. Használata rendkívül egyszerű, elektromos hálózathoz való csatlakozást követően a bekapcsológomb megnyomásával akár 1500 ml hűsítő készítményt állíthat elő.


A készülék gyors és hatékony, az elkészítési idő a felhasznált alapanyagoktól függően 20-40 perc, így rövid idő alatt fogyaszthatja a friss és finom házi fagylaltot. Az egy adagban készített, ajánlott mennyiség: 800 ml.


A keverőlapát és a motor is kivehető, ami megkönnyíti a tisztítást. A gumírozott lábak nagy stabilitást biztosítanak a használat során.


Felhasználása sokrétű, készítsen fagylaltkeveréket egyszerűen! Gyümölcsös fagylalt készítésekor csak pépesített (pürésített) puha, mag nélküli gyümölcsöt használjon, hozzáadhat gyümölcslevet is. A különböző ízek és kombinációk számának csak a képzelete szabhat határt!


Ha a recept gyümölcsdarabokat, dióféléket, egyéb darabos összetevőket vagy alkoholt tartalmaz, ezeket az összetevőket a kész fagylalthoz keverje hozzá. A hozzáadott cukornak mindig teljesen fel kell oldódnia.


A biztonságos használat érdekében a jéghideg tartályt kesztyűvel vagy ruhával érintse meg, így elkerülheti az esetleges sérüléseket.


Tulajdonságok: 




Fagylalt, sorbet, fagyasztott joghurt készítésére is alkalmas
Duplafalú edény
Kapacitás: 1500 ml (1 adagban 800 ml ajánlott)
20-40 perces elkészítési idő
Átlátszó fedél
Kivehető keverőlapát és motor
Könnyen tisztítható
Gumírozott talpak
Teljesítmény: 12 W
Tápellátás: 220-240 V ~50 Hz
Szín: kék-fehér
Méretek: 22×20 cm
Súly: 2,3 kg
Tápkábel hossza: 130 cm


A csomag tartalma:



1 db fagylaltgép kék-fehér színben




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Royalty Line fagylaltgép,fagylalt,sorbet,fagyasztott joghurt készítő,kék-fehér,12W,ICM-20101" című hirdetést látja. (fent)