Betöltés...

InnovaGoods 7 az 1-ben reszelő és zöldségszeletelő

Ár: 10.419 Ft

Az InnovaGoods 7 az 1-ben reszelő és zöldségszeletelő egy igazi csoda a konyhában, amely nem csak praktikus, de rendkívül sokoldalú is. Ha unod már a monoton és időigényes zöldségfeldolgozást, ez a készülék minden problémádra megoldást nyújt. Ezzel a reszelővel és szeletelővel nemcsak időt takaríthatsz meg, de az elkészült ételek is látványosabbak és precízebbek lesznek.

A 7 az 1-ben kialakításnak köszönhetően szinte bármilyen zöldséget könnyedén és gyorsan feldolgozhatsz. A készülékhez tartozó 7 cserélhető késegység biztosítja, hogy mindenféle reszelési és szeletelési igényedet kielégítse. A nagy és kis kockázó, a hasáboló, a sima szeletelő, a julienne szeletelő, valamint a finom és durva reszelő betétek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a konyhai munka gyerekjáték legyen.

A termék legnagyobb előnye a könnyű használat és a biztonság. Az ujjvédő tartozéknak köszönhetően nem kell aggódnod a sérülések miatt, hiszen a kezed mindig védve lesz a pengéktől. A csúszásmentes talp stabilitást biztosít a munkafelületen, így a reszelés és szeletelés még biztonságosabbá válik.

Az InnovaGoods 7 az 1-ben reszelő és zöldségszeletelő kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy kis helyen is elférjen, így bármilyen méretű konyhában könnyedén tárolható. A praktikus tároló dobozba gyűjtheted az elkészült ételeket, amit aztán könnyedén adagolhatsz vagy hűtve tárolhatsz.

Ezzel a készülékkel minden étkezés igazi élménnyé válik. A precíz vágásnak és reszelésnek köszönhetően az ételek nemcsak finomabbak, de esztétikusabbak is lesznek. Akár egy egyszerű salátát, akár egy bonyolultabb ételt készítesz, az InnovaGoods 7 az 1-ben reszelő és zöldségszeletelő minden esetben megkönnyíti a dolgodat.

A kiváló minőségű anyagok garantálják a hosszú élettartamot, így ez a készülék hosszú éveken át hű társad lesz a konyhában. Ne habozz, szerezd be most az InnovaGoods 7 az 1-ben reszelő és zöldségszeletelőt, és élvezd a könnyed és hatékony konyhai munkát minden nap!

Miért pont ez a termék?


Könnyen használható és biztonságos
Kompakt kialakítás, kis helyen is elfér
7 az 1-ben funkciók, sokoldalú felhasználás
Csúszásmentes talp a stabilitásért
Kiváló minőségű és tartós anyagok


Felhasználási tippek:


Készíts egyenletes zöldségkockákat leveshez vagy salátához
Vágj hasábokat sült krumplihoz vagy zöldségkörethez
Reszelj sajtot vagy csokoládét desszertekhez
Készíts finomra reszelt zöldségeket levesbetétnek
Julienne vágással készíts látványos zöldségköreteket


Felhasználási alkalmak:


Családi vacsorák előkészítése
Ünnepi ebédek és vacsorák
Egészséges snackek készítése
Étkezési előkészületek a hétre
Konyhai feladatok gyors és hatékony elvégzése


Csomag tartalma:


Egy darab InnovaGoods 7 az 1-ben reszelő és zöldségszeletelő mandolin
7 cserélhető késegység: nagy kockázó, kis kockázó, hasáboló, sima szeletelő, julienne szeletelő, finom reszelő, durva reszelő
Egy ujjvédő tartozék
Egy tisztító ecset
Egy recept füzet


Vásárold meg az InnovaGoods 7 az 1-ben reszelő és zöldségszeletelőt, és tedd élvezetesebbé és hatékonyabbá a konyhai munkát! Készíts különféle zöldségeket könnyedén és biztonságosan, és élvezd a precíz és gyors szeletelés és reszelés minden előnyét. Ne várj tovább, rendeld meg most, és fedezd fel a konyhai kreativitás új dimenzióját!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.28
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "InnovaGoods 7 az 1-ben reszelő és zöldségszeletelő" című hirdetést látja. (fent)