Betöltés...

Dellinger Sandal Wood Paring Classic zöldségkés 9,2 cm

Ár: 6.000 Ft

Dellinger Sandal Wood Paring Classic konyhai kés.
A rendkívül éles Dellinger Sandal Wood Paring Classic kés a rövid, tartós pengéjű kések csoportjába tartozik, így értékelni fogja különösen gyümölcs és zöldség darabolásakor. Nagyszerű lesz minden gyakorlott szakácsnak, aki szeretne különféle gyümölcstálakat vagy zöldségsalátákat készíteni. A kés azonban sokoldalúan használható és nem hiányozhat egyetlen tapasztalt szakács felszereléséből sem. Könnyedén vághatunk vele például kisebb húsdarabokat. Tegye élvezetesebbé mindennapi szeletelését a Dellinger márkájú konyhai késekkel.
A penge 1.4116-os német rozsdamentes acélból készült és a legmagasabb minőséget éri el. A kés markolata szantálfából készült, éppen aromás illata miatt kivételes. Az ergonomikus formának köszönhetően a kést mindig rendkívül kényelmes lesz tartani. A kés kialakítása és formája hasonló az ázsiai típusú késekhez. A háromszoros szegecselés tökéletes szilárdságot, stabilitást és a rozsdamentes acél penge és a

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Dellinger Sandal Wood Paring Classic zöldségkés 9,2 cm" című hirdetést látja. (fent)