Betöltés...

Intelligens konyhai hőmérő, rozsdamentes acélból, sütőhöz, grillhez, serpenyőhöz, rotisserie-hez, Bluetooth kapcsolathoz, vízálló IPX7 és 300 ° C-ig

Ár: 53.680 Ft

Vezeték nélküli konyhai hőmérő PROBE PLUS funkcióval - Bluetooth-kapcsolat és fejlett felügyelet

 



Fedezze fel a vezeték nélküli húshőmérőnkbe integrált PROBE PLUS funkció forradalmi előnyeit! Ez az innovatív funkció valós idejű hőmérséklet-figyelést és fejlett riasztási funkciókat biztosít, mindezt Bluetooth-kapcsolaton keresztül. A PROBE PLUS funkció főbb jellemzői: Valós idejű felügyelet: A PROBE PLUS lehetővé teszi a minta hőmérsékletének valós idejű ellenőrzését Bluetooth-kapcsolaton keresztül, pontos és azonnali információkat nyújtva.

 

Speciális riasztási funkciók: 

A dedikált alkalmazáson keresztül hangjelzéseket és értesítéseket kap, ha a hőmérséklet eléri az előre beállított beállításokat, vagy ha a minta vagy eszköz akkumulátora alacsony szinten van.
 



Egyszerű és könnyen használható felület: A PROBE PLUS alkalmazás felhasználóbarát kezelőfelülettel és átfogó funkciókkal rendelkezik, így könnyen ellenőrizhető és tökéletesen beállítható a főzés.

 

Távfelügyelet:

A PROBE PLUS megbízható szövetségesévé válik a konyhában vagy a grillen, lehetővé téve, hogy megszabaduljon a főzés állandó felügyeletétől. Az okoseszközön megjelenő hangértesítések és üzenetek tudatják veled, ha elkészült az ételed. 


További funkciók:

Bluetooth-kapcsolat a valós idejű hőmérséklet-kijelzéshez az alkalmazásban. Két terméksorozat használható: vezetékes mérőérintkező eszközök és vezeték nélküli mérőérintkező eszközök. Riasztási funkció az elért hőmérséklet, a szonda vagy az eszköz alacsony akkumulátortöltöttsége, a leválasztás és a túlmelegedés esetén. Főzési idő ellenőrzése és időzítő funkció. Amerikai élelmiszer-hőmérsékleti ajánlások vagy egyéni beállítások. Hőmérséklet és idő grafikon a főzési folyamat pontos nyomon követéséhez. A hőmérséklet-beállítások korábbi rögzítése a kedvenc ételek reprodukálásához. Fontos megjegyzések: Ne takarja le a hőmérőt alumíniumfóliával. Helyezze a hőmérő hegyét a húsba a jelzett biztonsági vonalig. Ne tegye a hőmérőt mikrohullámú sütőbe. A Bluetooth-jelet befolyásolhatja a fedél/ajtó/fedél vastagsága és anyaga. 


PROBE PLUS alkalmazás: Töltse le a PROBE PLUS alkalmazást az App Store-ból vagy a Play Store-ból, hogy elkezdhesse intelligens és távolról irányított kulináris élményét!


 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Intelligens konyhai hőmérő, rozsdamentes acélból, sütőhöz, grillhez, serpenyőhöz, rotisserie-hez, Bluetooth kapcsolathoz, vízálló IPX7 és 300 ° C-ig" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések