Betöltés...

Intelligens sütő / grill hőmérő, fém, Bluetooth kapcsolat, telefonos alkalmazás, többféle használati mód, nagy pontosság, AAA elem AAA elem

Ár: 30.349 Ft

 

Gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti a hús sütési hőmérsékletét a szabadban vagy a sütőben az intelligens sütővel és a grillhőmérővel a fokozott élmény érdekében. Ez egy innovatív eszköz, amely lehetővé teszi az étel hőmérsékletének mérését főzés közben a legjobb eredmény érdekében. Fémszerkezettel rendelkezik, Bluetooth-kapcsolattal és telefonos alkalmazással rendelkezik, amely hozzáférést biztosít többféle használati módhoz és nagy pontosságú hőmérsékletméréshez.
 

A magas hőnek ellenálló vezeték nélküli húshőmérő mosogatógépben mosható, olajsütőnek ellenálló és sütőben tökéletes. Ideális lassú főzéshez.

A rozsdamentes acél szerkezet nagy tartósságot és könnyű tisztítást biztosít a hőmérőnek, a modern és ergonomikus kialakítás pedig megkönnyíti a használatát. Ezenkívül ez egy kiváló ár-minőség arányú termék, és tökéletes választás lehet minden főzési rajongó számára.

 

A kettős hőmérséklet-érzékelők egyidejűleg figyelhetik a hús belső hőmérsékletét 100 ° C-ig és a környezeti / kültéri hőmérsékletet 275 ° C-ig. A hőmérő különböző főzési módszerekhez használható, például sütőhöz, grillhez, rotisserie-hez vagy dohányzóhoz. Képes mérni a hőmérsékletet mind a húson belül, mind a környezeten kívül (pl. a sütőben), ami lehetővé teszi az ételek optimális hőmérsékleten történő elkészítését.
 

Az INGYENES telefonos alkalmazás lehetővé teszi a hőmérő csatlakoztatását mind az érzékelők által jelzett hőmérséklet figyelemmel kíséréséhez, mind egy bizonyos főzési mód kiválasztásához.

Három mobilalkalmazás-beállítás, húsreceptek, előre beállított hőmérséklet és az USDA által ajánlott különböző sütési szintek.

 

A termék kihasználja a gyorstöltési technológiát, és az alkalmazás egyszerre 4 eszközhöz csatlakoztatható, ha több ember számára főz. A hőmérőt AAA elemmel töltik, amely TARTALMAZZA, és csak 10 perc töltés után a hőmérő autonómiája legfeljebb 4 óra. A töltéshez a hőmérő a tartóban van elhelyezve, és a tartó hátulján van egy mágnes, amely lehetővé teszi, hogy fémfelületekre, például tűzhelyre vagy hűtőszekrényre szerelje fel. A hőmérő terhelésének ellenőrzése a tartón lévő gomb lenyomva tartásával történik. Ha a zöld LED villog, akkor a hőmérő fel van töltve, és ha a LED továbbra is világít, a töltés befejeződött.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Intelligens sütő / grill hőmérő, fém, Bluetooth kapcsolat, telefonos alkalmazás, többféle használati mód, nagy pontosság, AAA elem AAA elem" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: