Betöltés...

Exaltus Intelligens hőmérő, konyhába, sütőhöz, grillhez, vezeték nélküli, hatótáv: 165 méter, Bluetooth, iOS és Android alkalmazás, Apple Watch, vízálló, távvezérlés

Ár: 21.753 Ft

Megjegyzés: Ez a leírás automatikusan le lett fordítva magyarra.

 

 

 

Az Exaltus® vezeték nélküli intelligens ételhőmérő fejlett Bluetooth 5.2 technológiát használ, így tökéletes kapcsolatot biztosít. A termék burkolatának hőállósága: 300 ℃ felett

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♦ Könnyen használható és telepíthető: Töltse le az okostelefonokra, táblagépekre, PC-kre (IOS/Android/Windows) elérhető "Aicooking" alkalmazást, és kövesse a nagyon egyszerű lépéseket. (Használat előtt hagyja a készüléket feltöltve 5-10 percig)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 ilyen eszköz csatlakoztatható egyszerre az Aicooking alkalmazáshoz. 50 vagy 10 méteres távolságból figyelheti a készüléket, miután fémedénybe zárta, ami segít közvetlenül az alkalmazásból főzni. Nem kell felkelni a kanapéról , csak meg kell nyitnia az alkalmazást a telefonon, és le kell olvasnia a hőmérsékletet, a hátralévő időt stb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♦ Előnyök: Vezeték nélküli, távátvitel, előre beállított sokféle ételhez, használható hőmérőként más ételekhez vagy italokhoz, megbecsüli és beállítja a főzési időt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Ez az intelligens főzési hőmérő akár 11 féle húshoz és azok összes sütési szintjéhez előre beállított beállításokkal rendelkezik. Tehát mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja, hogy mit főz, és mennyire szeretné elkészíteni, és figyelmeztetést kap, amikor az étel elkészül . Ezeket a beállításokat saját igényei szerint is testreszabhatja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• A bluetooth hőmérő élelmiszer-minőségű 304-es rozsdamentes acél szondával rendelkezik. -40°C és 100°C közötti hőmérséklet-tartományt tud mérni 1°C-os pontossággal. Akár új, akár profi, ez a vezeték nélküli hőmérő segít tökéletesre sütni a húst . Ez az intelligens hőmérő megbecsüli, hogy mennyi ideig tart az étel elkészítése az Ön beállításai szerint. Többé nem kell külön időzítőt vásárolnia, hogy figyelemmel kísérje, mit szeretne főzni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♦ Megjegyzés: Ne használja a készüléket mikrohullámú sütőben!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne merítse teljesen vízbe az intelligens botot!

 

 

 

 

 

 

 

♦ Ideális választás a beltéri és kültéri főzés szerelmeseinek: az Exaltus® 100%-ban vezeték nélküli, így teljes szabadsággal és rugalmasan főzhet. Innovatív technológiájával a Long Range modell az első valóban vezeték nélküli húshőmérő a világon . Ezenkívül az ingyenes alkalmazás segítségével könnyedén nyomon követheti főzési folyamatát. Felhívjuk figyelmét, hogy a mobiltelefont a csomag nem tartalmazza .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♦ Riasztás beállítása: Kihagyhatja az étel főzését és aludhat vagy tévét nézhet, a riasztó akkor szólal meg, ha az étel elkészült és optimális hőmérsékleten. Főzzön távolról. 2 érzékelő, 1 szonda – A húshőmérőn található kettős hőmérséklet-érzékelő lehetővé teszi a hús belső hőmérsékletének (212°F-ig) és a környezeti/külső hőmérsékletnek (527°F-ig) egyidejű monitorozását. Ez azt jelenti , hogy elérheti húsa tökéletes készenléti szintjét , miközben biztosítja, hogy grillje vagy sütője megfelelő hőmérsékleten működjön. És ha a tisztításról van szó, akkor értékelni fogja, hogy ez a hőmérő könnyen mosható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mondjon búcsút a találgatásoknak irányított főzőrendszerünkkel. Ez az innovatív funkció végigvezeti Önt a főzési folyamat minden szakaszán, minden alkalommal tökéletes és egyenletes eredményt biztosítva.És ha ez nem lenne elég, akár egyéni riasztásokat és értesítéseket is beállíthat a hőmérséklet és/vagy idő alapján, hogy a pályán maradjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♦ De ez még nem minden: Fejlett becslési algoritmusunk szintén készen áll az étkezés megtervezésére és az időbeosztásra. Meg tudja becsülni az étel ideális főzési és pihenési idejét , levezeti az étkezés megtervezésével kapcsolatos stresszt, és lehetővé teszi, hogy hátradőljön és pihenjen, miközben az étel tökéletesre sül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♦ MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS: Szállítás előtt egyenként ellenőrizzük a termékeket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy jó hőmérőt kap. Ha bármilyen probléma adódik, forduljon hozzánk és mi megoldjuk a termék optimális működésével kapcsolatos problémákat. Nincs kockázatod, hogy megpróbáld.

 

 

 

 

 

 

 

 

Újratölthető Több mint 24 óra folyamatos főzés 20 perces töltéssel. LED jelzőfény: mutatja a töltő akkumulátorának állapotát és a szonda csatlakozási állapotát.

 

 

 

 

 

 

 

Töltő Spec Valódi fa, amely minden konyhai vagy kültéri dekorációhoz passzol. Beépített Bluetooth vevő a hatótávolság kiterjesztéséhez. Tárolja és töltse fel a szondát. Töltsön akár 100-szor 1 AAA elemmel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mágneses tartó Bármilyen mágneses felületre rögzítheti.

 

 

 

 

 

Alexa Voice asszisztens – Az alkalmazásból kérdezze meg: "Alexa, mennyi idő múlva készül el az ételem.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Exaltus Intelligens hőmérő, konyhába, sütőhöz, grillhez, vezeték nélküli, hatótáv: 165 méter, Bluetooth, iOS és Android alkalmazás, Apple Watch, vízálló, távvezérlés" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések