Betöltés...

Tefal E2548955 30 x 23 cm, 5.7 l, kerámia bevonat Piros edény fedővel

Ár: 46.421 Ft

Ez az ovális lábas öntött alumíniumból készült és a Tefal hagyományos öntöttvas edénysorozataihoz képest háromszor könnyebb, a mindennapi kényelmes használat érdekében.

A kerámiabevonatú belső felület rendkívül tartós és könnyen tisztítható, míg a dizájnnak köszönhetően az edény mosogatógépben elmosható, maximális praktikusság érdekében.

A gőzt vízcseppekké kondenzáló fedő puhára főtt és szaftos ételeket biztosít, míg a vastag edényalj egyenletes hőeloszlást eredményez.

Tökéletes megoldás mindenféle recept elkészítéséhez, beleértve a pörkölteket, sülteket, egy fazékban főtt tésztaételeket, zöldséges curryket és még sok mást.

Fedezze fel a mindennapi főzési igényeknek megfelelően kialakított edényeket, amelyek rendkívül hatékony tapadásmentes belső és külső felülettel rendelkeznek a mosogatás és kényelmes főzés érdekében.

Teljes mértékben kompatibilis az összes - gáz, elektromos, kerámia és indukciós - főzőlappal. Sütőben is használható.

Az erős és robusztus, öntött alumínium edénytest és a tartós kerámiabevonatú belső felület kiválóan bírja a rendszeres napi használatot.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tefal E2548955 30 x 23 cm, 5.7 l, kerámia bevonat Piros edény fedővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: