Betöltés...

Tefal P4704232 Ingenio 4 l,5 biztonsági elem, tapadásmentes Piros-Inox-Fekete kukta

Ár: 98.447 Ft

A Tefal  Ingenio All In One kukta bármilyen főtt étel elkészítésében segítséget nyújt: 2 programja közül, Ön választhatja ki a megfelelőt, indukciós, gáz, elektromos, kerámia, valamint halogén tűzhelyekkel is kompatibilis.

Használata rendkívül egyszerű és biztonságos. 5 biztonsági elemmel, valamint kontrollált gőzkiengedő rendszerrel van ellátva, valamint egy kézzel is ki lehet nyitni.

Ez a kukta nemcsak funkcionalitásával, de sokoldalúságával is kitűnik. A Tefal P4704232 Ingenio ideális választás lehet mind a gyors főzéshez, mind a lassú, alacsony hőmérsékletű főzéshez, hogy megőrizze az ételek ízét és tápanyagtartalmát.

A kompakt, 4 literes méret tökéletes kisebb családok számára vagy kisebb mennyiségű étel elkészítéséhez, míg a modern, ergonómikus kialakítás megkönnyíti a mindennapi használatot. Válassza a Tefal Ingenio kuktát, hogy konyhája stílusos, biztonságos és hatékony legyen!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tefal P4704232 Ingenio 4 l,5 biztonsági elem, tapadásmentes Piros-Inox-Fekete kukta" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: