Betöltés...

Tefal G7192255 Duetto+ 16 cm, 2 l, nemesacél Inox-Átlátszó nyeles lábas

Ár: 14.221 Ft

A Duetto+ többcélú rozsdamentes acél edénysorozat megtakarítja Önnek a konyhában töltött időt, így azoknak az embereknek és dolgoknak szentelheti az idejét, akiket szeret!

Ez az elsőosztályú rozsdamentes acélból készült Duetto+ lábas rendkívüli tartósságot és hosszú élettartamot kínál. Ehhez az ügyes kiöntőcsőrökkel ellátott termékhez a szűrést lehetővé tevő fedél is tartozik, amely olyan ügyesen lett megtervezve, hogy az egyik oldalon található nagy nyílások a tészták, míg a másik oldalon lévő kisebb nyílások a rizs leszűrésére szolgálnak.

Az eredmény a gondtalan főzés és a gyorsabb tisztítás! A belső oldalon elhelyezett, könnyen leolvasható folyadékszint jelzők pontos adagolást biztosítanak. A külső oldalon rendkívül erős, szegecselt fogantyúk találhatók, amelyek hosszú időn át biztonságos tartást garantálnak. Mindezt kiegészíti a minden konyhába jól illő, elegáns formaterv és az üvegfedővel ellátott szerkezet, amely lehetővé teszi az ételek készítésének a felügyeletét. A Duetto+ lábas minden főzőlappal kompatibilis, beleértve az indukciósat is, tehát minden konyhában tökéletesen alkalmazható!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tefal G7192255 Duetto+ 16 cm, 2 l, nemesacél Inox-Átlátszó nyeles lábas" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: