Betöltés...

Tefal P4620768 ClipsoMinut 6 l, 37 × 28,5 × 24,6 cm, 5 biztosíték Easy Inox-Fekete-Piros kukta

Ár: 71.148 Ft

A Tefal P4620768 ClipsoMinut kukta a modern konyhák nélkülözhetetlen eszköze, amely megkönnyíti és felgyorsítja a főzési folyamatot. Ez a 6 literes kukta ideális családi ételek elkészítéséhez, hiszen elegendő kapacitással rendelkezik, hogy egyszerre nagyobb mennyiséget főzzünk. A ClipsoMinut kukta rozsdamentes acélból készült, ami biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot, miközben a fekete és piros dizájn modern megjelenést kölcsönöz neki. Kompakt mérete (37 × 28,5 × 24,6 cm) révén könnyedén elfér bármelyik konyhapulton vagy szekrényben.

A Tefal P4620768 ClipsoMinut kukta különlegessége az öt biztosítékos rendszer, amely maximális biztonságot nyújt a felhasználóknak. Az egyszerű nyitó-záró mechanizmus révén a fedél könnyen kezelhető, és a főzés közbeni nyomás feloldása is gyorsan és biztonságosan megoldható. Az Easy Inox technológia garantálja, hogy a kukta felülete mindig fényes és karcmentes maradjon, még intenzív használat után is. A többféle biztonsági funkció és a kiváló minőségű anyaghasználat együttesen biztosítja, hogy ez a kukta megbízható és hosszú távú társa legyen a mindennapi főzésben.

Ez a kukta nem csak praktikus és biztonságos, de energiatakarékos is. A nyomás alatt történő főzés lehetővé teszi, hogy az ételek gyorsabban elkészüljenek, így csökkentve az energiafogyasztást és megőrizve az alapanyagok tápértékét. A Tefal P4620768 ClipsoMinut kukta ideális választás azoknak, akik szeretnék egyszerűsíteni a főzést, ugyanakkor magas színvonalú és ízletes ételeket szeretnének készíteni családjuk számára. Az elegáns és funkcionális kialakítás révén ez a kukta minden konyhában megállja a helyét, és hosszú éveken át megbízható partnerként szolgál majd.

Könnyű egykezes nyitás.
Az edényt egyszerűen felnyithatja és lezárhatja egy kézzel.

Öt biztonsági elemből álló rendszer a különösen biztonságos nyomás alatti főzéshez.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tefal P4620768 ClipsoMinut 6 l, 37 × 28,5 × 24,6 cm, 5 biztosíték Easy Inox-Fekete-Piros kukta" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: