Betöltés...

márványos serpenyő tetővel 6,1 L, 32 cm Herzog HR 5213

Ár: 12.556 Ft

Herzog HR-5213: Márványbevonatú serpenyő 32cm fedéllel - Kulináris kiválóság

Bevezetés

Fedezze fel a kulináris kiválóságot a Herzog HR-5213 márvány serpenyővel, 32 cm-es márványbevonattal és innovatív Aroma Knob fedélfogantyúval. Nagyvonalú, 6,1 literes kapacitásával ez az edény ideális családi vacsorákhoz, összejövetelekhez és mindennapi főzéshez. 32 cm-es serpenyő üvegfedéllel, márványréteggel borítva mind belül, mind kívül az étel könnyű főzéséhez és az egyszerű tisztításhoz. A kivehető szilikon fogantyúk extra rugalmasságot biztosítanak, az Aroma fogantyú pedig lehetővé teszi az ízinfúzió pontos szabályozását, biztosítva, hogy minden étel kulináris remekmű legyen.

Jellemzők és előnyök:



Prémium márvány bevonat:


A kiváló minőségű márványbevonat, amelyet belül és kívül is alkalmaznak, kiváló tapadásmentes tulajdonságokat, tartósságot és karcállóságot biztosít. Megkönnyíti a könnyű főzést és tisztítást, megakadályozva az étel tapadását.



Sokoldalú kompatibilitás:


A készlet kompatibilis a különböző típusú főzőlapokkal, beleértve a gáz-, elektromos-, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokat, rugalmasságot és kényelmet biztosítva a különböző konyhai beállításokhoz.



Levehető szilikon fogantyúk:


A levehető szilikon fogantyúk lehetővé teszik a tál egyszerű kezelését és tárolását. Kényelmes és biztonságos fogást biztosítanak főzés közben, és eltávolíthatók, hogy helyet takarítsanak meg a konyhában.



Aroma gombos üvegkupakok:


Minden edényhez tartozik egy üvegfedél Aroma gombbal, amely lehetővé teszi folyadékok, fűszerek vagy esszenciák ellenőrzött hozzáadását közvetlenül a gombon keresztül, javítva az ételek ízét és ízét.



Nagyvonalú kapacitás:


A 32 cm átmérőjű és 6,1 literes edény bőséges helyet kínál nagy mennyiségű étel főzéséhez, így ideális családi étkezésekhez és különleges alkalmakhoz.



Tartós konstrukció:


A kiváló minőségű öntött alumíniumból készült készlet tartósságot és egyenletes hőeloszlást biztosít, garantálva az állandó és tökéletes kulináris eredményeket minden alkalommal.



Könnyen tisztítható felület:


A karcálló márvány tapadásmentes bevonat nagyon egyszerűvé teszi a tisztítást. Csak nedves ruhával vagy szivaccsal törölje le az élelmiszermaradványokat.



Átlátszó üvegfedél:


Minden edénynek átlátszó üvegfedele van, amely lehetővé teszi a főzés előrehaladásának figyelemmel kísérését anélkül, hogy felemelné a fedelet, megtartva a hőt és a páratartalmat az ízletes és jól elkészített ételekhez.



Biztonságos és nem mérgező:


A serpenyő nem mérgező anyagokból készül, és káros vegyi anyagoktól, például PFOA-tól mentes, biztosítva a főzés és az ételkészítés biztonságát.



Többszöri felhasználás:


Az edény különféle főzési technikákhoz alkalmas, beleértve a főzést, sütést, sütést és egyebeket, sokoldalúságot biztosítva az ételek széles választékának elkészítéséhez a kulináris preferenciák és igények szerint.




Előírások:


Márka: Herzog
Átmérő: 32 cm
Űrtartalom: 6.1 L
Szín: Fekete
Levehető szilikon fogantyúk: Igen
Test anyaga: Alumínium
Borító anyaga: Edzett üveg
Aroma gomb anyaga: Rozsdamentes acél
Sapka típusa: Üvegfedél aromagombbal
Bevonat: Prémium tapadásmentes márványbevonat
Anyag fogantyúk: Bakelit
Fogantyú típusa: Integrált oldalak
Főzőlap kompatibilitás: Gáz, Elektromos, Kerámia, Halogén, Indukció


Változtassa meg főzési élményét a Herzog HR-5213 serpenyővel, amely ideális családi vacsorákhoz, összejövetelekhez és mindennapi főzéshez. Nagyvonalú kapacitásával, innovatív funkcióival és tartós kialakításával ez a serpenyő kötelező darab minden kulináris rajongó számára. Emelje ételeit az ízek és ízek új magasságaiba, és nyűgözze le vendégeit kulináris alkotásokkal, amelyek ugyanolyan lenyűgözőek, mint finomak. Fektessen be a Herzog HR-5213 edénykészletbe, és fejlessze főzési készségeit.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "márványos serpenyő tetővel 6,1 L, 32 cm Herzog HR 5213" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: