Betöltés...

Tefal E3037155 Jamie Oliver 24 cm, 3.3 l rozsdamentes acél, tapadásmentes Inox-Fekete edény fedővel

Ár: 16.869 Ft

Az ízletes ételek sütése mostantól könnyebbé és gyorsabbá válik. Rendkívül tartós sorozat, amely hosszú évekig szolgálja Önt a konyhában, és magasabb szintre emeli a főzést.

Az eloxált bevonat rendkívül tartós, és biztosítja az edény egyenletes felmelegedését. Az edények nagyon könnyen tisztíthatók a tapadásmentes bevonatnak köszönhetően. Az edény minden típusú tűzhellyel kompatibilis (gáz, elektromos, kerámia és indukciós). Üveg fedél: Az edzett üveg fedél növeli a kontrollt, amikor kedvenc ételeit hőveszteség nélkül készíti.

Hőfolt jelző: Az indikátor lehetővé teszi az optimális (nem túl magas) hőmérsékletű sütést, melynek köszönhetően ételeink maximális ízt, aromát és tápértéket őriznek meg. Kényelmesen tarthatja az edényt főzés közben és biztonságosan hordozhatja a masszív szegecselt rozsdamentes acél fogantyúnak köszönhetően, amely rendkívül tartós.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tefal E3037155 Jamie Oliver 24 cm, 3.3 l rozsdamentes acél, tapadásmentes Inox-Fekete edény fedővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: