Betöltés...

Cheffinger lábas készlet 6db-os, (1,3L,1,8L,2,2L) CF-FSP03

Ár: 16.690 Ft

A Cheffinger lábas készlet 6 részes serpenyőkészlet, amely kielégíti főzési igényeit a mindennapi konyhai tevékenységek során. A készlet három masszív és higiénikus serpenyőt tartalmaz, különböző méretekben (16 cm, 18 cm és 20 cm), mindegyik saját üvegfedéllel felszerelve. Ezek a serpenyők sokoldalúan használhatóak, alkalmasak szószok, levesek, vagy akár más finom ételek elkészítésére is.
A fekete tapadásmentes bevonat megkönnyíti a főzést és a tisztítást, így az ételek nem tapadnak le, és könnyen tisztíthatóak. Minden serpenyőnek saját üvegfedője van, ami lehetővé teszi az ételek megfigyelését főzés közben.
Ezek a serpenyők környezetbarátak és kompatibilisek minden típusú főzőlappal, beleértve az indukciós főzőlapot is, így rugalmasan használhatóak minden otthoni konyhában.
A serpenyők praktikus és stílusos megjelenésűek, a fekete dizájn és az üvegfedélek modern és kortárs hangulatot kölcsönöznek a konyhának. Emellett a kiváló hővezető képességük egyenletes főzést biztosít.
Specifikáció:
Szín: Fekete

Anyag: Tapadásmentes bevonattal

Kompatibilitás: Alkalmas minden főzési módszerhez, beleértve az indukciót is

Térfogat: 1,3 liter (16 cm), 1,8 liter (18 cm), 2,2 liter (20 cm)

Mi a csomag tartalmazza:
1x Serpenyő fedővel - 16 cm

1x Serpenyő fedővel - 18 cm

1x Serpenyő fedővel - 20 cm

Ez a Cheffinger lábas készlet egy praktikus és sokoldalú választás lehet a konyhai tevékenységekhez, kiváló minőségű anyagokból és modern kialakítással.
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Cheffinger lábas készlet 6db-os, (1,3L,1,8L,2,2L) CF-FSP03" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: