Betöltés...

Tidál Lábaskészlet fedővel TD-9792 10DB-os

Ár: 9.690 Ft













A Tidál Lábaskészlet fedővel TD-9792 egy kiváló minőségű zománcozott edénykészlet, mely tartalmaz öt lábast és öt hozzájuk tartozó üvegfedőt. A termék egyesül a stílusos designnal és a praktikus funkcionalitással, ideális választás minden konyhai környezetben.
A zománcozott bevonat a lábasokon kiváló hővezető képességgel és tartóssággal rendelkezik. Ez nemcsak elősegíti az ételek egyenletes főzését, hanem meg is könnyíti a tisztítást. A lábasok belső részei alkalmasak az ételek kíméletes elkészítésére és azok ízeinek megőrzésére.
A lábasokhoz tartozó üvegfedők lehetővé teszik a főzés folyamatának könnyű figyelését, anélkül hogy fel kellene emelni a fedőt. A fedőkön található műanyag gombok segítik a kényelmes és biztonságos kezelést.
A készlet méretei változatosak, lehetővé téve a különböző méretű lábasok használatát a különféle konyhai igények kielégítése érdekében. A dobos tartalom pontosan meghatározza a lábasok méretét és fedőjüket, ami segít azok könnyű azonosításában és használatában.
Fontos megjegyezni, hogy ezek az edények kompatibilisek minden típusú tűzhellyel, beleértve az indukciós, gáz, kerámia és elektromos főzőlapokat is, így rendkívül sokoldalúan felhasználhatók. A Tidál Lábaskészlet fedővel TD-9792 ideális választás lehet a konyhájába, kényelmes és hatékony főzési élményt biztosítva.





 





















Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tidál Lábaskészlet fedővel TD-9792 10DB-os" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: