Betöltés...

Mázas agyag káposztafőző fazék - 4 liter

Ár: 16.991 Ft




Élvezd az Egészséges és Hagyományos Ízeket Egy Különleges Edénnyel


Szeretnél egy kis változatosságot az étkezéseidbe? Szeretnéd megélni a hagyományos ízeket úgy, hogy közben egészségesen is táplálkozol? Akkor ne keress tovább! Ajánljuk neked ezt a különleges, agyagból készült mázas káposztafőző edényt, amely tökéletes kiegészítője lesz a konyhádnak.


Mit Kínál Ez Az Edény?



Egészséges Sütés: Az edény lehetővé teszi, hogy a különféle ételeket zsiradék hozzáadása nélkül, saját levükben készítsd el, megőrizve ezzel ízüket és tápértéküket.
Könnyű Használat: Csak helyezd a hideg sütőbe, tedd rá a rácsra és melegítsd fokozatosan a kívánt hőmérsékletre. Így az ételek egyenletesen sülnek meg, elkerülve az alul- vagy túlsütést.
Biztonságos Kezelés: A forró edényt soha ne hűtsd le hirtelen. Helyezd fa deszkára, hőálló alátétre vagy száraz ruhára, hogy megóvd az edényt a hirtelen hőmérséklet-változástól.
Maximális Hőfok: Alkalmas sütőben történő használatra, maximálisan 200°C-ig, így számos recept kipróbálására ad lehetőséget.


Egyedi Kézműves Kialakítás Mivel minden edény kézzel készült, így biztos lehetsz benne, hogy egyedi darabot helyezel a konyhádba. Az enyhe méret-, szín-, és mintabeli eltérések csak hozzáadják az edény varázsát és egyediségét.


Tedd Egészségesebbé és Ízletesebbé Étkezéseidet Ez az agyagból készült mázas káposztafőző edény tökéletes választás, ha a hagyományos ízeket szeretnéd megélni modern, egészséges keretek között. Nem csak a reformkonyha híveinek, hanem mindenki számára, aki szereti az ízletes és tápláló ételeket. Tedd próbára te is, és fedezd fel újra a hagyományos ízeket egy modern fordulattal!






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Mázas agyag káposztafőző fazék - 4 liter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: