Betöltés...

Mázas agyag káposztafőző fazék - 3 liter, választható színben (zöld, fekete, barna)

Ár: 14.990 Ft







Fedezd Fel a Hagyományos Ízeket Egy Modern Fordulattal


Ha szereted a hagyományos ízeket és fontos számodra az egészséges étkezés, bemutatjuk a Mázas Káposztafőző Edényt, amely tökéletes választás a konyhádba. Készült agyagból, ez az edény nem csak a reformkonyha híveinek kínál megoldást, hanem mindazoknak, akik szeretnének visszatérni az ételkészítés alapjaihoz.


Tulajdonságok és Használat



Anyaga: Kézműves agyag, mázzal bevonva, amely garantálja az egyenletes hőeloszlást és a hosszantartó melegét.
Használati Útmutató: Az edényt hideg sütőbe helyezd és fokozatosan melegítsd a kívánt hőmérsékletre, maximálisan 200°C-ig. Ez lehetővé teszi az ételek lassú és egyenletes sütését, megőrizve így azok ízét és tápanyagait.
Kezelés: A forró edényt soha ne hűtsd le hirtelen. Helyezd fa deszkára, hőálló alátétre vagy száraz ruhára a biztonságos lehűlés érdekében.
Egyediség: Mint minden kézműves termék, a Mázas Káposztafőző Edény is egyedi jellemzőkkel bír, így enyhe méret-, szín- és mintabeli eltérések fordulhatnak elő, amelyek csak növelik az edény varázsát.


Egyedi Kézműves Design A Mázas Káposztafőző Edény nem csak funkcionalitásával, hanem esztétikai vonzerejével is kiemelkedik. Mindegyik edény egyedi kézzel készült darab, így garantáltan különleges kiegészítője lesz konyhádnak. Az egyediség mellett az egészséges és hagyományos ízek előállításának lehetősége teszi igazán kívánatossá ezt az edényt.


Merülj El a Hagyományos Ízek Világában A Mázas Káposztafőző Edény segítségével egyszerűen készíthetsz egészséges és ízletes ételeket, miközben hű maradsz a hagyományos konyhaművészethez. Tökéletes választás mindenki számára, aki szereti a minőségi, kézműves termékeket és nem akar kompromisszumot kötni az ízek terén






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Mázas agyag káposztafőző fazék - 3 liter, választható színben (zöld, fekete, barna)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: