Betöltés...

Mázas agyag káposztafőző fazék - 6,5 liter

Ár: 19.990 Ft




Fedezd fel a Hagyomány és Modern Konyha Harmóniáját


Szereted a hagyományos ízeket, de fontos számodra az egészséges étkezés is? Akkor ezt a különleges, agyagból készült Mázas Káposztafőző edényt neked találták ki. Tökéletes választás mindenki számára, aki szeretné ötvözni a régi idők ízeit a modern konyha praktikáival. Íme, hogyan használd maximálisan:


Használata és Kezelése:



Előmelegítés: Az edényt helyezd a hideg sütő rácsára, majd fokozatosan melegítsd fel a kívánt hőmérsékletre, egészen 200°C-ig.
Óvatos Kezelés: A használat után, a forró edényt soha ne hűtsd le hirtelen. Egy fa deszkára, hóálló alátétre vagy száraz ruhára helyezve hagyd hűlni.


Egyedi Kézműves Kivitel:



Mivel minden edény kézzel készült, így minimális méret-, szín- és mintabeli eltérések fordulhatnak elő, ami még egyedibbé teszi az edényt.


Miért Érdemes Ezt Az Edényt Választanod?



Hagyományőrző: A hagyományos ízek szerelmeseinek tökéletes választás, lehetővé téve, hogy régi idők receptjeit modern módon készítsd el.
Egészséges Étkezés: Támogatja az egészséges étkezési szokásokat, hiszen az agyagedényekben készült ételek ízletesebbek és tápanyagokban gazdagabbak maradnak.
Környezettudatos: Agyagból készült, természetes anyagok felhasználásával, ami környezetbarát választás.


Készítsd el a legfinomabb káposztafőzelékeket, pörkölteket vagy egytálételeket ebben az egyedi, mázas káposztafőző edényben, és merülj el a hagyományos ízek világában, miközben az egészségedre is figyelsz!






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Mázas agyag káposztafőző fazék - 6,5 liter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: