Betöltés...

Elektromos tojásfehérje és sárgája keverő eszköz, hordozható, USB-n keresztül újratölthető, 1500mAh akkumulátor, teljesítmény 15W - 5A, kék

Ár: 12.903 Ft

A működés elve: A tojáskeverő innovatív centrifugális erőn alapuló módszerrel keveri össze a tojásfehérjét és a tojássárgáját, egyenletesen elosztva őket a különleges gasztronómiai élmény érdekében.

Kiváló minőségű M műterem: Élelmiszer-minőségű anyagokból készült, puha szilikon párnával rendelkezik, hogy megvédje a tojáshéjat keverés közben.

Könnyen használható: egyszerűen helyezze a tojást a készülékbe, és nyomja meg a gombot a keveréshez.

Higiénikus és praktikus: Biztosítja a higiéniát és megakadályozza a hulladékot azáltal, hogy a tojást zárt környezetben keveri, külső levegővel való érintkezés nélkül.

Tökéletes azok számára, akik válogatósak az ételtől: Ideális azok számára, akik válogatósak az ételtől, a főtt tojást finom kulináris munkákká alakíthatja.

Hordozható és kompakt: Hordozható és kompakt, könnyen szállítható és tárolható a konyhában, alkalmas utazásra vagy irodában.

Takarítson meg időt és energiát: a tojások kézi keverésének elkerülésével.

USB újratölthető akkumulátor: A nagy teljesítményű, 1500 mAh-s USB újratölthető akkumulátorral felszerelve nincs szükség az elemek gyakori cseréjére.

Ne gondolkodjon újra - fektessen be a termék minőségébe és kényelmébe, és változtassa konyháját ízekkel és gasztronómiai elégedettséggel teli hellyé!

Előírások:

Anyag: PP
Méretek: 8.3 * 17.2cm
Akkumulátor kapacitása: 1500mAh
Súly: 400g
Töltési idő: 2-3 óra
Teljesítmény: 15W


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Elektromos tojásfehérje és sárgája keverő eszköz, hordozható, USB-n keresztül újratölthető, 1500mAh akkumulátor, teljesítmény 15W - 5A, kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: