Betöltés...

Fiskars Norden Kenyérvágó kés - 23 cm

Ár: 53.620 Ft

A Fiskars Norden késsorozat a természet által inspirált fenntartható skandináv design példája. A Norden késeket kiváló minőségű anyagok szerint gyártják. A Norden kenyérkés fogazott szelete ideális a kenyér kemény kéreggel történő vágására. A kiváló minőségű penge kiváló minőségű német szénacélból készül, amely garantálja a kiemelkedő teljesítményt és a tartós élességet.
A kiváló élességet tovább fokozza az optimális 26 csiszolási szög az élező acél használatakor. A tökéletes vágási teljesítmény rendszeres késhegyezőkkel is fenntartható, például a Fiskars Roll-Sharp™ késhegyezővel.
A késfogantyú hőkezelt finn nyírfából készül, ami nemcsak a kést fészkeli a kezében, hanem természetes szépségű is. Fenntartható és környezetbarát választás. Kézmosás ajánlott. A Fiskars Norden kések gazdag, hőkezelt nyírfa fogantyúi hozzájárulnak skandináv esztétikájukhoz. A gabona és az árnyék variációi természetesek, és a kések hitelességét és egyediségét beszélik. Finnországban tervezték. Egyedülálló, természeténél fogva.
Penge hossza: 23 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Fiskars Norden Kenyérvágó kés - 23 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: