Betöltés...

Márványos edény tetővel 20 cm, Aquamarine Berlinger Haus BH 1878

Ár: 18.290 Ft

Márványos edény tetővel 20 cm, Aquamarine Berlinger Haus BH 1878



Átmérő: 20 cm
Kapacitás: 2,2 liter
Magasság: 10.4 cm

Általános jellemzők:

Anyaga: kovácsolt alumínium
3 réteg márványba csomagolva
Puha tapintású fogantyúk
A sapkák hőállóak
Bármilyen hőforráson működik.
Kifejezetten indukciós főzőlapon való használatra tervezett alap


A legigényesebb német minőségi előírásoknak megfelelően készült, öntött alumíniumból készül,  belsejében 3 márványozott réteggel csomagolva. Ugyanolyan nagy hatékonysággal rendelkezik, függetlenül a hőforrástól (gáz, elektromos) és a főzőkészüléktől (elektromos főzőlap, tűzhely, indukciós főzőlap, gáztűzhely), és akár 35% -kal is hozzájárul az erőforrás-felhasználás csökkentéséhez.
Az anyagok, amelyekből a termékcsalád termékeit tervezték , ECO-barát anyagok, PFOA (perfluoroktánsav), ólom vagy kadmium nélkül.

Karbantartási utasítások az első használat előtt:
Az összes címke eltávolítása után óvatosan mossa le az edényeket mosószerrel és vízzel. Ezután szárítsa meg az edényeket puha törülközővel. Kezelje a pot felületét egy kis növényi olajjal, és törölje le a felesleget. Ez az eljárás megőrzi a tapadásmentes bevonat hatékonyságát.
Tisztítási utasítások:
A főzés után hagyja az edényeket szobahőmérsékletre hűlni. Ne próbálja meg hideg víz öntésével lehűteni a pot felületét.

A termékek mosogatógép-kompatibilisek.Ne használjon fém főzőeszközöket, hogy elkerülje a tapadásmentes bevonat károsodását.
Használjon enyhe mosószert és puha alátétet. Ideális esetben ne használjon súrolószert.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Márványos edény tetővel 20 cm, Aquamarine Berlinger Haus BH 1878" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: