Betöltés...

Kingstyle 2.89L Fedővel Ellátott Alumínium Serpenyő / Lábas, Indukciós, Fekete

Ár: 11.155 Ft

? Fedővel Ellátott, Öntött Alumínium Serpenyő - A tökéletes eszköz minden konyhában
Egy igazán minőségi étel elkészítése nemcsak a recepten és a készítő képességein múlik, hanem a megfelelő edényeken is. Az erős és strapabíró konstrukcióval készült, 2.89 literes öntött alumínium serpenyőnk a főzés művészetére összpontosít, és segít kihozni belőle a legnagyobb örömöt.
✨ Kiemelkedő minőségű és funkciók
Az edényünk nagynyomású öntéssel készült, minőségi alumíniumból, ami hosszú élettartamot és megbízható használatot garantál. A serpenyő falain és alján egyenletes hőeloszlást biztosít, így az ételek mindig tökéletesen sülnek meg.

A serpenyő különleges tapadásmentes bevonattal rendelkezik, ami megakadályozza az ételek alján való megégését, kevesebb zsiradék használatával. Emellett a bevonat megkönnyíti a tisztítást is, hiszen az ételmaradványok nem ragadnak bele az edénybe.
? Kényelmes és biztonságos használat
Ergonomikus fogantyúja biztosítja a kényelmes és biztonságos fogást. A fedélben lévő gőzelvezető nyílás lehetővé teszi a nyomás és a hőmérséklet ellenőrzését az edényben. Az edény nemcsak a főzésben nélkülözhetetlen segítőtárs, hanem a konyha dizájn elemeként is megállja a helyét.
? Gyors felmelegedés és sokoldalú használat
A serpenyő indukciós, gáz-, kerámia-, elektromos- és halogén tűzhelyen egyaránt használható. Gyorsan melegszik fel, ami időt takarít meg a főzés során. A 2.89 literes űrtartalommal rendelkező serpenyő tökéletes választás számos étel elkészítéséhez.
? A csomag tartalma
A csomagban található egy vadonatúj serpenyő, fedő és az eredeti csomagolás.
? Fedővel Ellátott, Öntött Alumínium Serpenyő - A legjobb választás
Ha olyan edényt keres, amely minden szempontból megfelel az igényeinek, válassza a Fedővel Ellátott, Öntött Alumínium Serpenyőnket. Kiemelkedő minőség, kiváló tulajdonságok és elegáns design jellemzi. Tegye szebbé és hatékonyabbá főzési élményét ezzel az edénnyel. ??

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Kingstyle 2.89L Fedővel Ellátott Alumínium Serpenyő / Lábas, Indukciós, Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: