Betöltés...

Zwilling Miyabi Messer 6000MCT Sujihiki kés - 24cm

Ár: 115.090 Ft

Aki nem csak vágáshoz használja a késeket, hanem dizájntárgyként értékeli azokat, az megtalálja a kiváló minőségű kidolgozás és a művészi dizájn kombinációját ebben a legmagasabb igényeket is kielégítő vágószerszámban. 

A MIYABI 6000MCT sorozat kései az eleganciát és a rendkívül kemény poracélt ötvözik. Vizuálisan kiemelkedő, duplán hajtogatott acélkabát és egyedi élességű Honbazuke kioldó  ez a kombináció inspirál. 

A sujihikit hagyományosan a japán konyhában húskésként használják a precíz darabokra vágáshoz. Az ergonomikus, barna színű Pakka fa nyélnek köszönhetően a kés mindig jól érzi magát a kezedben. A kést a Honbazuke ravasz segítségével nagyon finomra élezték nedves fenőkőn, kézi ravaszt, amelyet Japánban évszázadok óta használnak késkészítésben.

 A pengét három lépésben, speciális eljárással élesítik és polírozzák, ez adja a penge különleges élességét. A többrétegű rozsdamentes acélból készült, jégen edzett CRYODUR penge különösen strapabíró, ugyanakkor ideális rugalmasságot biztosít. A kést Sekiben, egy japán kovácsvárosban készítették, amelynek története a 14. századig nyúlik vissza. Egyesíti az élességet a precizitással és a kiváló minőségű esztétikával. A penge acélminőségű. MC63Penge hossza: 24 cmA CRYODUR jégen edzett pengék különösen tartósak, korrózióállóak és a legjobb pengerugalmassággal rendelkeznekErgonomikus nyél pakka fából: A késsel való fáradtságmentes és biztonságos munkavégzés érdekébenIdeálisan kiegyensúlyozott fogantyú kialakításPolírozott Honbazuke kioldóval

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Zwilling Miyabi Messer 6000MCT Sujihiki kés - 24cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: