Betöltés...

WMF Chef’s Edition Kenyérvágó/konyha kés - 24 cm

Ár: 41.740 Ft

Amikor a kés pengéje a friss kenyérrel találkozik, átszeli a ropogós kérget, és egyenes, sima szeleteket vág, ami egyszerűen öröm - a várakozástól a fogyasztásig. A hosszú és éles penge könnyedén felvág mindenféle kenyeret, puha péksüteményt, például croissant-t, és puha gyümölcs szeletelésére is alkalmas. Nem kétséges, hogy egy jó kenyérkésnek minden konyha alapvető felszerelésében helyet kell kapnia. Mellesleg, csak a WMF kenyérkések rendelkeznek szabadalmaztatott kétoldalú pengével. Ez azt jelenti, hogy a penge mindkét oldalán recézett él van.
Ahogy a neve is sugallja, a Chef's Edition professzionális szakácsok számára készült és azok számára, akik a legpontosabb vágást keresik. A gyűjtemény elképzelése a kezelési és darabolási technikákkal foglalkozó workshop után jött létre. A hivatásos szakácsok széles késeket tartanak a hüvelykujjuk és mutatóujjuk között, közvetlenül a tok előtt - azaz pontosan ott, ahol éles pengét találnánk a standard késeknél. Ez a fogás egy olyan kés kifejlesztéséhez vezetett, amelynél a penge és a tok, valamint a gerinc között sima az átmenet. Mivel nincsenek éles szélek, a Chef's Edition kései tökéletesen illeszkednek a kézbe, és könnyedén átvágják a legvastagabb húsdarabokat és a legropogósabb zöldségeket is.
A penge és a rozsdamentes acél nyél közötti sima átmenetnek köszönhetően a kések különösen könnyen karbantarthatók és higiénikusak. A sorozat magába foglal egy hámozókést, egy univerzális kést, egy séfkést, egy húsvágó kést, egy kenyérkést, valamint egy kínai séf kést. Az összes penge Performance Cut, kivételes és tartós élességet garantál. A tapintható és funkcionális tulajdonságok mellett a Chef's Edition modern dizájnnal is büszkélkedhet.
Teljes hossza 37 cm, penge hossza 24 cm.

Jellemzők.
Anyag: kovácsolt penge speciális rozsdamentes acélbólMarkolata kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® 18/10 acélból.Performance Cut technológia: a hagyományos kovácsolási folyamatok és a legkorszerűbb technológia kombinációja a kivételesen hosszantartó élesség érdekében.Ergonómikusan kialakított markolat és tökéletesen kiegyensúlyozott penge a kényelmes használatért.Kés tisztítása: kézi mosás.Németországban készült: kiváló minőségű kés.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "WMF Chef’s Edition Kenyérvágó/konyha kés - 24 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: