Betöltés...

Dick 1905 Univerzális kés - 9 cm

Ár: 31.778 Ft

Kicsi, mozgékony és éles. A kovácsolt univerzális kés az 1905-ös design sorozatunkból egy nélkülözhetetlen, sokoldalú eszköz a konyhában, és az abszolút alapszortiment része kell, hogy legyen. Ideálisan alkalmas hámozáshoz, kisebb vágási munkákhoz és díszítéshez. A 9 cm hosszú penge X55CrMoV14 acélból készült és extrém élességre tervezték, a markolat műanyagból készült. Az 56° HRC kiegyensúlyozott keménysége ideális kompromisszum a tökéletes él megtartásához és a könnyű újraélezéshez F. DICK élezőacéllal.

Innovatív tervezés
Friedr. Dicknek már 1905-ben is volt érzéke a szép formatervezéshez, és kifejlesztett egy masszív tokmányú késsorozatot. Ezek váltották fel az addig ismert és használt kerek szegecseket. Sajnos ez a 20. század eleji dizájn a feledés homályába merült, de 2010-ben újjáéledését élhette meg. Az 1905-ös sorozat minden kése jellegzetes markolattal rendelkezik. A kiváló minőségű és ellenálló műanyagot hézag nélkül váltakozó acélgyűrűk szegélyezik, így a markolat mind tapintásilag, mind vizuálisan élményt nyújt. A dombornyomás F. DICK a kés pengéjén teszi teljessé a sorozat klasszikus-modern dizájnját.

Éles penge
Az 1905-ös sorozat kései azonban nem csak szépen néznek ki. Nagyon éles minőségi jellemzőkkel is rendelkeznek: A csúcskategóriás X50CrMoV15 krómacél hosszú ideig élesen tartja a pengét. Ez az él megtartása támogatja Önt a mindennapi használat során. A penge kétszer van élezve, ezért különösen éles.

Biztonság
A biztonságról is gondoskodnak. Ujjait egy félujjvédő védi, de az éle teljesen újraélezhető is. Az 1905 sorozatban számos klasszikus, de különleges késforma is elérhető, amelyek nem hagynak kívánnivalót maguk után.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Dick 1905 Univerzális kés - 9 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: